Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elhagjam a pàrom, vagy maradjak mellette a gyerek muatt?
A pàrommal 3 ève ismerjük egymàst, 1 ève èlünk együtt. 37 vagyok ő 52.
Nem jövünk ki jòl, bàr ő ezt nem ìgy làtja èn igen. Nèmetorszàgba èlünk, nekem ez nem tetszik hiànyzik Magyarorszàg. Neki nem. Veszekszünk, verekszünk , nincs közös èrdeklődèsünk, nem illünk egymàshoz ez szàmomra kiderült ez alatt az egy èv alatt. Szerinte minden rendben,
Kidobtak minket az albèrletből a folyamatos veszekedèsek miatt, most lakàst keresünk. Nem keres jòl, 20-àn màr àltalàban nincs egy vasunk se. Èn erősen gondolkodom hogy hazamegyek, elhagyom, az exem visszavàr aki nagyon szeret , èn is őt, bàr ez màr nem szerelem csak erős szeretet ès kötődès.
20 èvet èltünk együtt, ès a jelenlegi pàrom miatt hagytam el.
Megbàntam, de ő visszavàr. Ez ìgy rendbe is lenne ..de van egy kis gondd...
Gyermeket vàrok
7 hetes terhes vagyok, mèg nincs gyerekem, a pàromnak se.
Màr csak ez tart vissza attòl hogy elmeneküljek innen. A nèmet nyelv nem megy, ezèrt munkàm sincs.
Ez ìgy nem jò, de jön a baba..
Vagyis csak ha megtartom
Mit tegyek ? Tanàcstalan vagyok.
Ha nem lennèk terhes elmennèk.
Mit csinàljak, iràny Magyarorszàg abortusz ès folytassam a boldog èletem?
Vagy szüljem meg ès maradjak vele? Ki mit tenne ha a helyemben volna.
Tudom màr nem vagyok 20 èves..nem nagyon van időm ha gyereket szeretnèk.
De lehet emiatt leèlni valakivel az èletünket?
Nagyon tanàcstalan vagyok.
Köszi a vàlaszokat...sokat segìt .
Az utolsò hozzàszòlònak...az exem akarja hogy visszamenjek hozzà.
20 èv az nagyon hosszù.
Nem azèrt hagytam ott mert nem szeretem, vagy nem szerettem, hanem mert 20 èvvel idősebb mint èn , ès ő màr nem akar babàt, neki van 2 felnőtt lànya.
A jelenlegi pàrom a gyerektervezèssel ès a csalàddal fűzött meg.
De mint kiderült, nem kèpes eltartani egy asszonyt ès egy gyereket.
Ràadàsul iszik is.
Meg tudok àllni a sajàt làbamon, de amikor elhagytam az exem mindent otthagytam amit a 20 èv alatt összeszedtünk.
Mondjàtok màr meg hogy egyedül terhesen hogyan àlljak a làbamra...lehetetlen
Igen tudom..itt Nèmetorszàgba sokkal jobb a kòrhàzi ellàtàs.
3 hònapja elhalt a terhessègem...be kellett fejezni
Meg se kottyant...nagyon profik...az biztos
Sajnos semmire..az exem tartott el 20 èvig
Pont ezèrt hagytam ott hogy a sajàt làbamra àlljak ès csalàdot alapìtsak.
Rossz embert vàlasztottam.
Akkor ezt mèg nem tudtam.
Akkor viszont sima ügy, te babát szerettél volna, a volt párod nem. Neked lesz babád, ő meg visszakaphat téged.
Egy tökéletes világban ez win-win lenne.
Kérdés persze hogy akar-e annyira visszaszerezni, hogy más gyerekét nevelje.
Nehéz ez a szituáció, de nem teljesen reménytelen.
18as:
Ha a 10es hozzászólásra szeretnél reagáni, akkor kérlek olvasd el rendesen azt a 3 sort.
Azt írtam, hogy adja örökbe a babát. Rengeteg alapítvány foglalkozik ilyesmivel, anyaotthonban elhelyezik a kismamát, segítenek neki szociális és mentális úton.
Nem pedig azt, hogy mivel sok embernek nem lehet saját gyermeke, pottyantson egyet, mert az jó és valami úgyis lesz vele.
Ha nem annak a hozzászólásnak szólt a fröcsögés, akkor elnézést.
Van iskolàm nem vagyok buta
Fodràsz a szakmàm.
Persze gyermeket terveztem...akartam nagyin...ezèrt adtam esèlyt a kapcsolatnak...hiszen màr nincs sok időm.
A verekedèsek ..hàààt...àltalàban èn provoktam ki mert èreztem hogy nem illünk össze.
Nem kezdem el vèdeni de mindent megtesz ő villanyszerelő csak rossz helyen dolgozik
Ő nagyon akarja a babàt..de felelőtlen..nem gondolkodik.
Ès nem akar elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!