Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenét tegyek?
Első szerelem, első szakítás, persze, hogy fáj. Ebből is érzed, hogy értékes volt.
De ideje, hogy összekapd magad. Ha a szobádban sírsz egyedül a sötétben, akkor évek múlva se lesz jobb. Csak az segít, ha éled tovább az életed, és napról napra könnyebb lesz. Foglald le magad, tanuld a szalagavatós táncot, készülj az érettségire, sportolj, diákmelózz, stb.
Minél zsúfoltabbak a napjaid, annál kevesebbet gondolsz rá, és gyorsabban telik az idő, hamarabb helyre zökkensz.
Lehet, hogy a szilveszteri bulin már új párod lesz.
Hidd el, hogy ő is szenved, annak is fáj, aki szakít. Csak ő nem hagyja el magát, és nem látni rajta ennyire.
Szerintem meg ezt is meg kell élni. Ha még két hónapig gyászolni fogsz, akkor gyászolj két hónapig!
Én tudom milyen olyan emberrel egy légtérben lenni, akit szeretsz, de ő nem akar! Hidd el, én együtt dolgoztam/dolgozok egy ilyen emberrel.
Éld meg a szakítást, hagyj magadnak annyi időt amennyi kell. Nem gáz és nem is ciki, hogy ennyi ideje hiányolod, és hogy fáj.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!