Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység? Mi a fenét tehetnék? Néha úgy érzem ez már beteges.
Lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal, úgy jöttünk össze, hogy még együtt élt az ex feleségével, de már válóperekre jártak, ez az egész két évig húzódott el és én két évig úgy voltam vele együtt, hogy minden éjjel el kellett viselnem, hogy ő egy másik nővel alszik. A válás oka megcsalás volt, frontálisan lebukott az exe, többször is. Miután elvált sikerült összeszedni magunkat és össze tudtunk költözni, de azóta is folyamatban vannak még ügyeik, közös lakás és egyebeket, amiket el kell intéznie. A párom olykor szerelmes smseket kap az exétől, hogy megfogja bánni, amiért engem választott és tudja, hogy ő nem boldog velem, stbstb. Máskor pedig, lehúzza mindenféle sz*r alaknak az üzenetekben. A nő ott próbál keresztbe tenni ahol csak tud, anyagilag károsít minket folyamatosan.
Két év szenvedés után eljutottam odáig, hogy már azt sem bírom elviselni, ha csak ez nő felhívja valamiért, kiborulok, zokogok és képtelen vagyok elnyomni ezt az érzést. Talán féltékenységhez tudnám leginkább hasonlítani, de nem vagyok rá féltékeny, csak gyűlölöm és azt akarom, hogy békén hagyjon minket.
Mit tehetnék, hogy ne ilyen rosszul reagáljak a dolgokra? Annyit veszekedünk emiatt, mert én nem bírom elviselni tovább, hogy ez a nő még mindig képbe van. A párom bíróságra akarja adni a lakás dolgot de én már a gondolattól is rosszul vagyok, hogy ők ketten együtt menjenek ügyvédhez meg ügyeket intézzenek... azon is kiakadok, ha felhívja, vagy ha vele utazik buszon ..ti mit tennétek a helyemben? Szakításon kívül persze...
25/L
A belső kiegyensúlyozottságodon, békéden kell dolgozni. Ez az ex-nő nem különb, mint a szúnyog egy nyári éjszakán, vagy egy légy aki nem hagy aludni. Nem különb a viszketésnél és a buta tévéműsoroknál. Ha nincsen belső békéd, bármi felhúzhat.
Hogy ne csak ebben, de minden esetben megőrizd nyugalmad - nem a nyálcsorgatós agyhalottságra gondolok - akkor dolgozz belső békéden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!