Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenét tegyek?

Figyelt kérdés
Most nagyon besokalltam páromtól.Az a helyzet, hogy mindig van valami baja, minden héten.Vagy depressziós ( mert lebukott az anyja előtt, hogy hazudott tehát hagy ne sajnáljam ezért), lába fáj, füle fáj, gyomra fáj, csak úgy rosszul van. Orvoshoz baszik elmenni 1 éve csak ígérgeti de neki nincs ideje azt mondja pedig nem is dolgozik hanem egyetemen van és laza órarenddel.Pénteken semmilyen órája nincs,hétfőn 2,kedden is 1-2 és csütörtökön is 2,ami napjából 3 órát vesz el.Állandóan nyavalyog és heti szinten ezért vannak lemondva találkozóink,mert neki hirtelen estére valami baja lesz, ami kicsit azért gyanús de ilyenkor ha felhozom csak támad, hogy akkor hagyjam megdögölni meg ilyenek....Arról nem beszélve, hogy ha internetes felületen beszélünk képes órákra faképnél hagyni szó nélkül majd mikor felhúzom magam akkor annyit mond, hogy igen,igazam van és sajnálja de ugyanúgy megcsinálja legközelebb.Szóval kicsit kiakadtam most...Ti mit tennétek?
2015. szept. 18. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit ne mondjak, sok értelme van ennek a kapcsolatnak. :D
2015. szept. 18. 21:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy látom ebben egyetértünk. Csak fáj :(
2015. szept. 18. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt en nem hagynam a helyedben ...
2015. szept. 18. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Én speckó az összes nyavajgására automatikusan vágnám rá, hogy "ORVOS!!!"

Btw nekem úgy tűnik, hogy a fickónak nem nő kell, hanem egy másik anyuci.

2015. szept. 19. 02:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Arra nem gondolsz, hogy amíg vele harcolsz, addig más emberrel boldogságban élhetnél?

De tudom, a szerelem nagy úr.

Én 1 évig bírtam a legutóbbi ugyanilyen kapcsolatom....

24/F

2015. szept. 19. 03:20
 6/10 A kérdező kommentje:

4-es én is feszt mondom neki, hogy menjen orvoshoz de vagy azt mondja, hogy el fog menni és aztán annyi vagy, hogy neki nincs ideje szóval kész vicc. Viszont jól ráéreztél, mert bár nem említettem de tényleg pasiról van szó. :D

5-ös azért bírom, mert egyébként tényleg passzolunk egymáshoz és jól megszoktunk lenni ezt leszámítva csak egyre gyakoribbak az ilyenek. Mondjuk most úgy néz ki tök mindegy már, mert tegnap úgy összevesztünk és engem hozott ki hibásnak, mindent hozzám vágott, amit tudott a kapcsolatunk elejétől még olyat is, ami totálisan igazságtalan. Szóval azt hiszem most szakítottunk.

2015. szept. 19. 12:46
 7/10 omba ***** válasza:
Nem sokat jelentettél már neki... jobb, ha vége, meddig még?
2015. szept. 19. 20:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Mi meddig még?
2015. szept. 20. 12:22
 9/10 omba ***** válasza:

Meddig húztad volna még?

Nem érdekelted, nem voltál neki fontos, mire jó ez az egész?

Jól tetted, hogy szakítottál.

2015. szept. 20. 13:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Így már világos, bocsi az értetlenkedésért de szivacs szinten vagyok most. Régebben is volt,hogy megszakítottam vele a kapcsolatot és ő keresett. De minek ha ennyire nem érdeklem őt tényleg?
2015. szept. 20. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!