Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szívtelen dög vagyok. Mi a fenét gondol rólam ezután? Hívjam? Írjak neki?
Van egy fiú, aki már elég régóta jóban van velem és nincs vele semmi baj, mert nagyon helyes és bármelyik lányt megkaphatná, de én kellek/kellettem neki, ezt elmondta. Én nem tudtam mit reagálni, mert barátom van/volt és szerettem őt, vagyis az elején még igen... De ma kiderült, hogy 5 hete megcsal a legjobb barátnőmmel, mert ő lefeküdt vele, én pedig nem (ő lett volna az első, de nem akartam egyáltalán). Hazajöttem sírva és látta a fiú, hogy valami történt, írt. Elmondtam neki, kérdezte, mivel tudna megvigasztalni. Viccből írtam, hogy egy üveg mogyoróvaj, mekis kaja és Oreo keksz csodákra képes. És idejött ezekkel, most ment el, mert mondta, hogy hajnalban/reggel indul a gépe, mert utazik az apukájához, aki külföldi és ő arra a bulira is csak köszönni ugrott be, ahol látott, amúgy ment volna haza.
És most, hogy elment, jutott eszembe, hogy ő idejött csak úgy, miközben a többi barátnőm meg sem kérdezte, hogy oké-e minden (többen tudták is...) és úgy érzem, hogy az összesben csalódtam. Szóval ő idejött, én meg csak sírtam neki, hogy mekkora szemét a volt barátom és stb. Közben meg szeret... De nem is a barátom miatt voltam ennyire ki, mert amúgy sem volt már túl jó a kapcsolatunk, hanem ezen az egészen, kicsit sok volt.
Most elutazik és csak szeptemberben jön haza.
Írjak neki? De mégis mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!