Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan lehet tudni ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsiri2013 kérdése:

Honnan lehet tudni ha a párom másra gondol sex közben?

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyunk együtt a tölem pár évvel fiatalabb párommal.fél éve született meg a kislányunk.a szülés utáni 6 hetet probléma nélkül átvészeltük,semmi gond nem volt.a gond azóta van mióta kb 2 hónapja távol dolgozik tölünk és hetente csak 1 vagy 2 napig tudunk találkozni.a legutobbi alkalomnál vettem észre rajta hogy becsukta a szemét,amit eddig sose csinált és sokkal hamarabb elélvezett mint máskor.azt mondja ideje sincs rá hogy megcsaljon de elég sok csaj veszi körbe ott.tudom hogy szeret de nem tudom mit tegyek mert nem merem megkérdezni töle.lehet hogy butaság és csak beképzelem.de ha mégsem csak képzelődöm???segítsetek légyszi!!!egy aggódó 28 éves anyuka

2014. máj. 27. 18:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak képzelődsz. Keress valami hobbit.
2014. máj. 27. 19:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Én még csak 22 éves vagyok és igaz, lány... de én sokszor becsukom a szemem szex közben, így koncentrálok :) Ha kinyitom a szemem, akkor elvonja a figyelmemet más és nehezebben élvezek el, de ha becsukom a szemem és csak élvezem a szexet, akkor hamarabb elmegyek, pedig nem gondolok más pasira :) Lehet azért tartotta nyitva a szemét eddig, hogy később élvezzen el :D Én észrevettem a barátomon, hogy mielőtt elélveznék, ő nyitva tartja a szemét és néz, másra gondol (nem személy), csak hogy kitartsa az időt, majd ha én "kész" vagyok, akkor ő csukja be :D
2014. máj. 27. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:

Azért attól, mert szex közben becsukja a szemét, még kicsit erőltetett dolog egyből arra gondolni, hogy másról ábrándozik.

Mellesleg ha valaki szeret, akkor akár Palvin Barbarák is körbevehetik, akkor sem fog megcsalni.

Engem is sok csaj vesz körbe, mégsem jutott eszembe megcsalni a barátnőmet.

2014. máj. 27. 19:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk, ha más nevét kiabálja szeretkezés közben :D

Egyébként, attól, hogy becsukja a szemét, az nem jelent semmit. Ha jól veszem ki a szövegből, elég sokat kellett nélkülöznie a szexet, ne csodálkozz, ha hamar elment. Én is hamarabb elmegyek, ha rég csináltam. :)

2014. máj. 27. 19:20
 5/12 A kérdező kommentje:
sosem szokta becsukni mert azt mondja szeretni nézni közbe hogy nekem mennyire jó.persze,lehet hogy azért csukta be a szemét mert koncentrálni akart de ö sosem volt az a "hamar elélvezős tipus".még a 6 hét kihagyás után sem.de akkor válaszolj nekem légyszives!ha te becsukod közbe a szemed vagy látod hogy a partnered teszi akkor milyen az arcod/arca?kélyes vigyor van rajta vagy esetleg a koncentráció vagy csak a kielégülés?szerintem az utóbbi.az én páromén a vigyor volt.... :/
2014. máj. 28. 08:55
 6/12 A kérdező kommentje:
hobbim az van hisz ott a kislányunk.azt mondod attól hogy csajok veszik körbe nem jelenti azt hogy megcsal?mikor megismertük egymás elég nagy nöcsábász volt,és nem igazán volt hűséges az akkori barátnőihez.tudom azóta eltelt 2 év de az elején még hozzám se volt az.szét is mentünk de nem tudunk a másik nélkül lenni.mivel ö jó pár évvel fiatalabb bennem van a kétely...tavaly még javába bulizott és élvezte az ifjúság elönyeit.ha szerinted nem csal meg akkor a kételyt hogy verjem ki magamból hogy bízni tudjak benne teljes mértékben???lehet hogy kicsit hisztisnek és mániákusnak tűnök de sajna ez velem jár na meg persze az a plusz évek amivel öregebb vagyok
2014. máj. 28. 09:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Én vagyok a "csukott szemű lány"! :D :D A barátom arcán látom, hogy élvezi és koncentrál, majd a végén jön a kéjes élvezet az arcán :) Egyébként nem vagy mániákus egyáltalán... rólam is sokan azt hitték, de a gyanúm beigazolódott! Azóta tudom a facebook jelszavát és mindennek a végére járok... voltak azóta is afférok, de már csírájában el volt oltva a dolog! :) Majd jönnének azok a kommentek, hogy bizalom nélkül blablabla meg hogy tehetek ilyet stb... ha nem bízol benne és van rá okod (márpedig erősen van a múltjából fakadóan), akkor a tudta nélkül kicsit kutakodj utána! Ha vakon hiszel mindenben és mindenkiben, akkor bizony átverés tárgyává lehetsz! Tudod ezek a pasik bármikor kaphatóak, hiába szülsz neki egy focicsapatot, akármikor előjöhet belőlük a "csajozhatnék", ha régebben ez volt rájuk jellemző... van pár olyan családapa, aki keres "mellékdugást", mivel az asszony már nem kívánja úgy, már nem olyan, mint régen stb... néhánynak meg kell még az izgalom, az új, kell nekik is a visszaigazolás, hogy egy házas ember is lehet bizony még vonzó és néha ez a vonzóság a családanyák kárára íródik fel... na de néhány anyukát sem kell ám félteni... :D Én a helyedbe rendesen a körmére néznék! :)
2014. máj. 28. 17:45
 8/12 A kérdező kommentje:
tudom a facebook jelszavát is de nem megyek vele sokra!ha lenne is neki valaki tuti nem ott beszélné meg.nekem is már csak este munka után szokott írni de azt tudom hogy nem dolgozik olyan sokáig.számon kérni nem akarom mert akkor ennyi erővel ő is vádolhatna engem hűtlenséggel.
2014. máj. 28. 22:05
 9/12 anonim ***** válasza:

"lehet hogy kicsit hisztisnek és mániákusnak tűnök de sajna ez velem jár na meg persze az a plusz évek amivel öregebb vagyok"

Az én párom is 3,5 évvel fiatalabb tőlem, de még soha nem gondoltam arra, hogy féltékenynek kellene lennem, pedig előttem ő is elég nagy nőcsábász volt.

Nem hiszem, hogy a féltékenység korfüggő. Bár én könnyen beszélek, egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, és a páromtól is ezt várom el (volt olyan pasim, hogy a féltékenysége miatt szakítottam vele).

Egyébként ha valaki meg akarja csalni a másikat, akkor fog is rá alkalmat találni, mindegy, hogy mennyire dolgozik távol.

Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak:

Én most nem tulajdonítanék ennek ekkora jelentőséget, inkább várnék egy kicsit, és elkezdeném figyelgetni a reakcióját.

Amikor találkoztok, figyeld, hogy megölel-e, megcsókol-e, és nem húzódik el, ha te akarod ugyanezt tenni, vagy lehet-e érezni rajta, hogy szeret, esetleg inkább hűvösen viselkedik veled.

Persze ha így viselkedik, akkor sem 100 %, hogy megcsal (lehet, hogy csak rossz a kedve), de lehet annak a jele is.

Rákérdezned meg szerintem felesleges, mivel valószínűleg nem vallaná be, és ha tényleg nem csal meg, akkor talán elkezdene gyanakodni, hogy nem te vagy-e az, akinek lenne mit titkolnia...

29/N

2014. máj. 30. 12:21
 10/12 A kérdező kommentje:
köztünk kicsit nagyobb a korkülömbség mint köztetek.azt mondod figyeljem milyenek a reakciói?azt teszem minden alkalommal ezért van bennem a bizonytalanság.néha ő örül jobban hogy végre láthat,de sajnos egyre többször veszem észre hogy még az ölelésem se esik jól neki és mintha még az érintéseim is hidegen érintenék.velem néha egyáltalán nem is törödik mikor arra a kis időre haza jön.minden figyelme és szeretete többnyire a kicsire irányul.jó persze megértem,mert alig látja szegényt,de hogy legalább egy ölelés ne férjen bele még este se azt már elég nehezen hiszem.eddig akár milyen fáradtak voltunk legalább alvásnál összebujtunk,mégha nem is szeretkeztünk.mára már ez is eltünt.olyanok lettünk mint anno szüleink úgy a 20. házassági évforduló után.
2014. máj. 30. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!