Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni ha a párom másra gondol sex közben?
Azért attól, mert szex közben becsukja a szemét, még kicsit erőltetett dolog egyből arra gondolni, hogy másról ábrándozik.
Mellesleg ha valaki szeret, akkor akár Palvin Barbarák is körbevehetik, akkor sem fog megcsalni.
Engem is sok csaj vesz körbe, mégsem jutott eszembe megcsalni a barátnőmet.
Mondjuk, ha más nevét kiabálja szeretkezés közben :D
Egyébként, attól, hogy becsukja a szemét, az nem jelent semmit. Ha jól veszem ki a szövegből, elég sokat kellett nélkülöznie a szexet, ne csodálkozz, ha hamar elment. Én is hamarabb elmegyek, ha rég csináltam. :)
"lehet hogy kicsit hisztisnek és mániákusnak tűnök de sajna ez velem jár na meg persze az a plusz évek amivel öregebb vagyok"
Az én párom is 3,5 évvel fiatalabb tőlem, de még soha nem gondoltam arra, hogy féltékenynek kellene lennem, pedig előttem ő is elég nagy nőcsábász volt.
Nem hiszem, hogy a féltékenység korfüggő. Bár én könnyen beszélek, egyáltalán nem vagyok féltékeny típus, és a páromtól is ezt várom el (volt olyan pasim, hogy a féltékenysége miatt szakítottam vele).
Egyébként ha valaki meg akarja csalni a másikat, akkor fog is rá alkalmat találni, mindegy, hogy mennyire dolgozik távol.
Amúgy, hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Én most nem tulajdonítanék ennek ekkora jelentőséget, inkább várnék egy kicsit, és elkezdeném figyelgetni a reakcióját.
Amikor találkoztok, figyeld, hogy megölel-e, megcsókol-e, és nem húzódik el, ha te akarod ugyanezt tenni, vagy lehet-e érezni rajta, hogy szeret, esetleg inkább hűvösen viselkedik veled.
Persze ha így viselkedik, akkor sem 100 %, hogy megcsal (lehet, hogy csak rossz a kedve), de lehet annak a jele is.
Rákérdezned meg szerintem felesleges, mivel valószínűleg nem vallaná be, és ha tényleg nem csal meg, akkor talán elkezdene gyanakodni, hogy nem te vagy-e az, akinek lenne mit titkolnia...
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!