Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan lehet tudni ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsiri2013 kérdése:

Honnan lehet tudni ha a párom másra gondol sex közben?

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyunk együtt a tölem pár évvel fiatalabb párommal.fél éve született meg a kislányunk.a szülés utáni 6 hetet probléma nélkül átvészeltük,semmi gond nem volt.a gond azóta van mióta kb 2 hónapja távol dolgozik tölünk és hetente csak 1 vagy 2 napig tudunk találkozni.a legutobbi alkalomnál vettem észre rajta hogy becsukta a szemét,amit eddig sose csinált és sokkal hamarabb elélvezett mint máskor.azt mondja ideje sincs rá hogy megcsaljon de elég sok csaj veszi körbe ott.tudom hogy szeret de nem tudom mit tegyek mert nem merem megkérdezni töle.lehet hogy butaság és csak beképzelem.de ha mégsem csak képzelődöm???segítsetek légyszi!!!egy aggódó 28 éves anyuka

2014. máj. 27. 18:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem pont facebook jelszóra gondoltam :) Kukkold az előzményeit, tudtommal ha van google fiókja, ott nyomon követheted, hogy mikre kattingat! Bár ezt az egyik ismerősöm mondta, de szerintem van ilyen mód a gmailben! :) Csak azért mondom, mert ha a sima előzményekbe törölget, akkor arra biztos nem gondolna, hogy tudod, hogy van ilyen! :P
2014. máj. 30. 18:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát, így már érdekesebb a dolog. Kérdezted már tőle azt, hogy miért viselkedik így veled? Vagy nem lehet vele megbeszélni, mert hárít? Esetleg éreztetted már vele azt, hogy ha ezt így folytatja, akkor elveszíthet téged? Vagy úgy látod, hogy ez sem érdekli?

29/N

2014. máj. 31. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!