Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le azt az érzést, hogy minél többet szeretnék a párommal lenni?

Figyelt kérdés
Ha nem velem tölti minden szabadidejét az rosszul esik, pedig tudom, hogy neki is van élete. De maga az érzés bennem van, és nem tudok vele mit csinálni. Emiatt haragszom rá, pedig nem jogos amit érzek ezt is tudom. De úgy érzem ez az állandó hiányérzet bennem megmérgezi a kapcsolatot. Aki járt már így mit tett? Vagy mivel enyhíthetném?
2018. nov. 12. 23:00
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

A héten kb kétszer találkozunk, egyszer hétköznap este munka után, olyankor együttalvás van, majd pedig hétvégén általában pénteken este vagy délután, és szombat délutánig vagyunk együtt. Ha úgy szabad a péntek szombat és a vasárnap, van, hogy péntek estétől vasárnapig együtt vagyunk, de ez ritka.

Naponta pedig általában este beszélünk telefonon. Néha ráírunk egymásra napközben, vagy küldünk egymásnak valamit, de ez 1-szer vagy 2-szer fordul elő. Olyan is van, hogy egy nap csak telefonon beszélünk este, kb 10-20 percet.

2018. nov. 13. 09:54
 22/31 A kérdező kommentje:
Azt még tudni kell, hogy van egy hobbija, amit nagyon űz, imád szerelni, legszívesebben éjjel-nappal azt tenné. Régebben sokat volt, hogy amikor együtt voltunk sokat szerelt, ezen már próbált változtatni, de a hétvégéken mindig be van iktatva, sosincs olyan hétvégénk, hogy ez kimaradna nála. Ezt kicsit fájlalom, mert én az együtt töltött időt kettőnknek szentelem, és úgy érzem ő másképp tesz. Beszéltünk már erről, de az volt a kompromisszum, hogy cserébe csinálunk olyat, amit én is szeretnék.
2018. nov. 13. 09:57
 23/31 anonim ***** válasza:
szerintem nem keved amenyit talalkoztok.ha pld hetkoznap nalad alszik mondjuk szerdan, meg csutortokon reggel is latod, penteken meg ismet nalad van van amikkor vasarnapig (szoval kb 3 ejjel egyutt es 3 teljes nap egyutt)max 2 nap ami kimarad. ha este beszeltek telefonon a nap fejlemnyeirol ezt is okenak latom. ez az en velemenyem.
2018. nov. 13. 10:05
 24/31 A kérdező kommentje:

Mások szerint is rendben van ez. Bár ha reggel indulunk dolgozni, utána már este nem beszélünk, csak következő nap. De neki kevés igénye van a kommunikációra, szóval ez oké.

A találkozóra is azt mondták mások, hogy rendben van, és én se gondolom, hogy rossz lenne, csak valahogy mégis hiányérzet van bennem.

Bár elég nagy hullámvölgyön van túl a kapcsolatunk, több majdnem szakításon, egy majdnem összeköltözésen is amik eléggé megviseltek, lehet azok miatt érzem magam így.

2018. nov. 13. 10:08
 25/31 anonim ***** válasza:
igen, valoszinu, azoknak a majdnem szakitasoknak az okát kene tudjuk, es miert nem jott ossze az osszekoltozes?
2018. nov. 13. 10:14
 26/31 A kérdező kommentje:
Ez nagyon hosszú történet. :( Leírhatom privátban? Itt nem szeretném.
2018. nov. 13. 10:16
 27/31 anonim ***** válasza:

Keress hobbit, amivel elfoglalod magad + kezeltesd szakemberrel a társfüggőséged.

Nem egyértelmű?

2018. nov. 13. 11:18
 28/31 anonim ***** válasza:
Ja, hogy nem éltek együtt, csak hobbi szinten találkozgattok? Ez természetes, hogy nem elég az embernek egy idő után.
2018. nov. 13. 11:19
 29/31 A kérdező kommentje:

De egyértelmű kedves válaszoló. Köszi a válaszod.

De azért még ha nem haragszol, várok más válaszokat is, mert más véleményekre is kíváncsi vagyok. :)

2018. nov. 13. 11:31
 30/31 anonim ***** válasza:
igen, leirhatod nyugodtan, 17/23voltam.
2018. nov. 13. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!