Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le azt az érzést, hogy minél többet szeretnék a párommal lenni?

Figyelt kérdés
Ha nem velem tölti minden szabadidejét az rosszul esik, pedig tudom, hogy neki is van élete. De maga az érzés bennem van, és nem tudok vele mit csinálni. Emiatt haragszom rá, pedig nem jogos amit érzek ezt is tudom. De úgy érzem ez az állandó hiányérzet bennem megmérgezi a kapcsolatot. Aki járt már így mit tett? Vagy mivel enyhíthetném?
2018. nov. 12. 23:00
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Mindig csinálunk valamit, most kirándulni voltunk, előtte héten moziban voltunk, előtte meg ismét kirándultunk egyet. Szóval még ez is megvan, pedig elég kevés ideje van a páromnak.
2018. nov. 12. 23:55
 12/31 anonim ***** válasza:
44%
Többek közt ezt sem fogom érezni soha, el sem tudom képzelni milyen lehet. Ilyen tényleg van? Vagy ez megint a "szerelem" nevű elmebeteg viselkedés tünete?
2018. nov. 13. 00:22
 13/31 anonim ***** válasza:
50%

Van sajnos... A nőknél főleg. Együtt vagytok, és mikor egyedül vagy újra, akkor sz.ar és üres minden. És minél boldogabb vagy vele, annál rosszabb nélküle. Ezt nehéz leírni.

Nálunk nem csak nálam, hanem a barátomnál is ez van. Mindig rosszkedvű ha külön vagyunk egy hétvége után, olyankor mindketten megpróbáljuk elfoglalni magunkat, ami napközben ok. amunka miatt. De este rossz. Igen, lehet h kapcsolatfüggőség, nem tudom. Elvagyunk külön is. Csak úgy nagyon sza. R.

Mi is csinálunk programokat de sokszor csak fekszünk egymáson a kanapén és mindketten olvasunk, közben meg a saját világunkban olyan dolgokról beszélgetünk, amiket csak mi értünk.

2018. nov. 13. 01:38
 14/31 anonim ***** válasza:
28%
Önuralom. Ha az sem motivál, hogy emiatt tuti elveszíted, akkor nem is szereted.
2018. nov. 13. 04:47
 15/31 A kérdező kommentje:

Na az ilyen válaszokat birom... "önuralom"... Nyilván szeretném ezt megszüntetni, azért is írtam ki a kérdést!

De ha elolvasod azt is írtam, hogy magát a hiányérzetet szeretném magamban eltüntetni, mert az mérgezi meg részemről a kapcsolatot.

Ha éhes vagy, de nagy az önuralmad, megteheted, hogy nem eszel, de attól még éhes maradsz nem?

Nyilván próbálok nem rámászni a barátomra, azért is van bennem hiányérzet.

2018. nov. 13. 05:22
 16/31 anonim ***** válasza:
39%
Ilyen a szerelem. Nem fogsz tudni mit tenni az érzés ellen. Ne küzdj ellene, inkább éld meg. Idővel, hosszú évek után el fog múlni. Addig élvezd ki ezt az állapotot. Élvezd, ahogy várod a randikat, hogy majd kiugrik a szíved a helyéről, ahogy közeledik a randi, hogy majdnem elájulsz, amikor végre meglátod, és teljesen beleolvadsz a csókjába, ölelèsébe. Aki itt kapcsolatfüggőzik, az nem volt még istenigazából szerelmes.
2018. nov. 13. 06:56
 17/31 anonim ***** válasza:
nincs olyan hogy egy ember jó amikkor velem van, de amikkor nincs velem elojonnek a kételkedések, kicsi féltékenyseg srb. vagy bizok benne es szeretem vagy nem.maskepp nem fog müködni. es igen, önuralom.maskepp a parod erzi majd a feszultséget hogy folyton kell teljesitenie es nalam lenni ekkor es ekkor es ez megemeszti majd a kapcsolatotokat. par tip ami szerintem tuti bevalik:ne hozd fel a temat h mit csinaltok ma/mi a program nap közben csak amiutan haza ert/értetek a munkábol, megkerded milyen napja volt,h erzi magat stb. ha latod jo kedve van akkor felhozhatsz program otletet arra a napra, ha nem siman mond te neki h ma pihenhetek pihenje ki magat es talalkoztok masnap (hidd el ertekelni fogja figyelsz ra, erzeseire es ez normalis is). mintsem faradtan jojon el akkor inkabb pihenje ki magat es holnap uj nap. ne csung folyton neten/telefonon(sportolj, takarits fozzel ha szeretsz stb). eszre sem veszed majd es rad kerdez mit csinalsz es te majd mondod sportoltam ez az es mar maskepp latt o is h van eleted neked is es mas elfoglsltsagod is ez fontos egy ferfinal. altalaban mindenre kerdezed meg ot is h szeretne h gondolta nem csak tedd a teny elle pld:ma baratokhoz megyunk talalkozink 7kor. hanem h szeretned legyen ma? mire lenne kedved te h gondoltad? es valald gel ha megkerded az velemenyet es mit akar. adj neki teret legyel felszabadult vicces es tuti jo lesz minden :)
2018. nov. 13. 08:41
 18/31 anonim ***** válasza:
Nem ilyen a szerelem. Azért érzed így magad, mert a parodon kívül nincs semmi az életedben. Azon kívül üres. Keress hobbit és barátokat, fejlődj a munkában.
2018. nov. 13. 09:10
 19/31 A kérdező kommentje:

Tudom milyen amikor izgatottan várod a másikkal való találkozót, de azaz érzés nem olyan mint amit most érzek.

Hiányérzetem van de nem jó értelemben, hanyagolva érzem magam.

Másfél éve vagyunk együtt egyébként.

2018. nov. 13. 09:17
 20/31 anonim ***** válasza:
17-es vagyok.miert erzed magad elhagyagolva? tenleg ugy van vagy csak bekepzeled magadnak?erre tobbet kene tudjunk:hanyszor talalkoztok egy heten, kb hogy zajlik le egy hetetek, mennyit beszeltek egy nap. szinten 1 es fel eves kapcsolat talalkozunk napi szinten vagy 2 naponta, estig kb 2 rovid beszelgetes irasban mert dolgozunk, van h csak du erunk ra. napi, 2 naponta 3-4 orat toltunk egyutt es hetvegen az egyik napot tejesen. tokeletesen mukodo kapcsolat, soha nem veszekedtunk.
2018. nov. 13. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!