Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én reagálom túl,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én reagálom túl, vagy tényleg gáz, hogy a barátnőm az öccsétől függ?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyunk együtt egy egyébként boldog párkapcsolatban. Egy zavaró tényező azonban, hogy a barátnőm a 8 éves öccsétől függ. Ha az anyja úgy dolgozik akkor ő viszi suliba vagy ő megy érte és vigyáz rá, plusz a programjaink és az együttlét is ahhoz van kötve, hogy az öccsére kell e neki vigyáznia ami engem rendkívül zavar. A legrosszabb pedig, hogy nem érzem, hogy akár a szülei akár ő változtatni szeretnének ezen. 8 évesen már azért igazán lehetne valaki annyira önálló, hogy nem a felnőtt nővérét tartja vissza, hanem legalább egyedül jár iskolába. Beszélni pedig egyáltalán nem lehet erről a párommal mert mindig felpukkad ha előhozom a témát. Így például egy összeköltözésen sem lehet gondolkodni mert hát akkor mi lesz a tesójával.

2018. nov. 8. 13:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
92%

"8 évesen már azért igazán lehetne valaki annyira önálló, hogy nem a felnőtt nővérét tartja vissza, "

Jesszum pepi! Ket eve meg ovodaba jart.

2018. nov. 8. 15:01
 22/36 anonim ***** válasza:
64%
Éretlen kis tacskó vagy. A barátnődddel nyertél egy elfogadó nőt, aki a kiritkán aluli nézeteid ellenére elfogad. És mi lenne akkor, ha a 27 éves lánynak nem a tesója, hanem a gyereke lenne ez a kissrác? Akkor is elhajtanád, hogy menjen a nagyi érte az iskolába? Lehet hogyha meg tanulnád kielégíteni, akkor rájönne, hogy el kell költöznötök, mert korlátozza a nemi életeteket. De azért a het 2x2 perc gyorstüzelésért nem akarja otthagyni a családot. És ott segít ahol tud. És mi van ha tényleg a nő gyereke, és csak felvállalta a mama a nevelést 8 éve? 20 évvel fiatalabb mint a nő.
2018. nov. 8. 15:42
 23/36 anonim ***** válasza:
85%
Mint dolgozó anya írom!! Tudod mekkora segítség hogy van aki meg oldja a gyerek haza hozását a suliból?? Hatalmas!! Tudod milyen nehéz olyan munkát vállalni hogy meg tudjam oldani ezt a problémát?? Na kisbarátom! Majd ha lesz gyereked és nem tudjátok megoldani ezt a problémát és ezmiatt a párod nem dolgozik! Na akkor majd vered magad a földhöz!! Akkor majd a pénz lesz a bajod
2018. nov. 8. 17:19
 24/36 anonim ***** válasza:
82%
Mi sem jártunk egyedül iskolába, a nevelőapám apja kísért minket, pedig mi is kisvárosban laktunk. A mai világban szerinted hogy védi meg magát egy 8 éves? Másodikos ember! Mit csinál, ha rátámad egy kutya? Ha kiszúrja egy pedofil, vagy egy cigány és hazáig követi? Ezekbe te bele sem gondolsz, 10 perc az elég hosszú séta egy ekkora gyereknek. Ha lett volna nővérem, vagy bátyám, anyám biztos vele vitet minket suliba, de normális testvér ezt megteszi kérés nélkül is. Barátnőd egy igazi tesó, példát lehetne róla venni attól, mert 27 éves. Valószínűleg nem is fog veled összeköltözni, mert akkor már megtette volna, de bavallom én sem költöznék, ha egy ilyet nekem beközölnél. Most mondhatod nekem is, hogy én is gonosz vagyok, de itt kivétel nélkül mindenki ezt írta, amit én...
2018. nov. 8. 17:43
 25/36 Bence_ ***** válasza:
53%

Igen ezt jól látod, hofy a szülők csináltak a lányuknak egy gyereket!

De ez a helyzet adott, kezeld úgy mint akinek van egy 8 éves gyereke.

Ha így eltudod fogadni akkor happy 😊 ha nem akkor meg, éltek külön.

2018. nov. 8. 17:43
 26/36 anonim ***** válasza:
76%

Azért nehogy már az legyen a normális, hogy a nővére neveli fel a kisöccsét. A szülők miért nem maguknak csinálták a gyereket, miért a majdnem harminc éves lányuknak?

Ezt miért teljesen helyénvaló???

2018. nov. 8. 18:46
 27/36 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó, ahogy látom, csak hozza-viszi. Meg néha vigyáz rá. Ez nehogy már gáz legyen.
2018. nov. 8. 20:17
 28/36 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező ugyan nyilatkozz már, hogy a barátnőd most tényleg nem dolgozik az öccse miatt vagy mit csinál még, hogy sose ér rá. Nagyon ügyesen szítod a hangulatot ezekkel a fél információkkal.
2018. nov. 8. 21:24
 29/36 anonim ***** válasza:
Fel eve vagytok egyutt, kisse korai osszekoltozesrol beszelni.Majd kb ket ev mulva, ha meg mindig egyutt lesztek, a kisteso 10 eves lesz es mar biztosan nem kell kisergetni,no akkor majd reklamalhatsz ha kevesled az egyutt toltott idot. De szerintem te hamarabb megpattansz egy kotelezettsegek nelkuli 18 evessel.
2018. nov. 8. 23:08
 30/36 anonim ***** válasza:
Azért a kérdezőnek is igaza van. Az egy dolog lenne, ha néha besegít a lány az öccse vigyázásába, de az, hogy konkrétan minden róla szóljon, nagyon sok. Így én is elveszíteném a türelmem. Egy 27 éves nő a saját életét kéne élje. Anyukát nem értem, kinek szülte a gyereket, magának vagy a lányának? Az ő dolga gondoskodni róla.
2018. nov. 9. 02:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!