Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit chatel a párod a haverjaival? Tényleg én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Férjem állandóan messengeren ír az ismerőseivel. Mindig nála a mobil,úgy állitja be hogy ez normális.
2018. szept. 23. 10:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
53%
A férjem is folyton beszélget hangoutson, messengeren kollégáival, barátaival. Nem értem, ebben mi a probléma. Nálam is folyton nálam a telefonom, ha valaki ír messengeren, reagálok rá. De mi mindketten ilyenek vagyunk, akik kb telefonnal a kezünkben születtünk, gondolom nekünk ez ezért ilyen természetes.
2018. szept. 23. 10:05
 2/28 anonim ***** válasza:
67%
Párom is írogat a haverjainak. Nem értem ez miért lenne baj.
2018. szept. 23. 10:06
 3/28 A kérdező kommentje:
Fuha,lehet tényleg az a normális a mai világban,hogy messengerrel kelek és fekszek?
2018. szept. 23. 10:18
 4/28 anonim ***** válasza:
64%

H nem tudom en paromnak meg faceja sincs...en srm nyomkodom alandoan. Van amikor ket naoig fel sem nezek. Ha valaki akar valamit akkor hovjon. Beszelgetni meg eloben szoktam.

N26

2018. szept. 23. 10:47
 5/28 anonim ***** válasza:
81%

Ha régen is ilyen volt és ez zavart akkor nem értem a férjem szót.

Ha csak újfent vált ilyenné, akkor nem értem a férjedet.

2018. szept. 23. 12:45
 6/28 anonim ***** válasza:
77%
En is ilyen vagyok es exem is ilyen volt. Nem ezért szakítottam vele :))) Egyáltalán nem zavart ha telozik sokat,attól meg figyelt ram es en is ra.
2018. szept. 23. 12:50
 7/28 anonim ***** válasza:
84%
Engem is szokott néha idegesíteni, meg mindig amikor látom ha egyáltalán előttem van nyitva facebookja egy tabon/feloldja a telefonnál és látom hogy 3-an már megint írtak neki, hogy őszintén nem értem mit lehet ennyit dumálni messengeren... nemtudom kivel szokott. :D de engem csak azért idegesít, mert nekem nem ír senki (nincsenek barátaim).
2018. szept. 23. 12:54
 8/28 anonim ***** válasza:
73%
Én nem bírom az ilyen csetfüggő embereket, pedig fiatal korosztály vagyok, 22. Főleg, ha a jelenlétemben lóg rajta állandóan, akkor gondolom nem vagyok neki valami érdekes.
2018. szept. 23. 12:54
 9/28 A kérdező kommentje:
Régen nem volt ilyen,olyan fél éve megy ez. 15 éve vagyunk házasok.
2018. szept. 23. 13:40
 10/28 anonim ***** válasza:
40%
Szociális ember, aki szeret a barátaival beszélgetni. Én se értem, hogy ezzel mi a probléma. Attól még tud másra is figyelni...
2018. szept. 23. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!