Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket zavar, ha a baratotok elmegy nelkuletek bulizni a haverjaival? 6 honap utan is. Az az oszinteseg, hogy engem zavar, ha nelkulem jar bulizni, csak en reagalom tul?
Velem is ez volt muthéten.Ott voltam nálluk. ö meg elment buliozni.hivott de nekem nem volt kedvem menni.Haza jött aztán seretkeztünk egyett azt ennyi.:d nem zavarna.:D
14/L
Egyáltalán nem zavar. 2 éve vagyunk együtt és már többször is előfordult. Szeretjük egymást de nekünk ez nem azt jelenti h mindig együtt vagyunk. Neki is kell h a barátaival eressze ki a gőzt néha és nekem is. Ha meg akar csalni úgyis talál rá módot ha állandóan vele vagy.
21/L
Hát az öszintét megmondva engem zavar egy kicsit, de ennek ellenére elengedem a haverjaival mert megbízok benne. De mondjuk álltalában együtt megyünk bulizni vagy csak meginni egy italt a haverokkal, de amugy elengedem ha egyedül menne, nincs belöle semmi baj!!!! nem csinálok ebböl olyan nagy balhét!!!
Szoval elengedem mert a bizalom számit: őis megbízik bennem és énis!!! Nállunk ez a lényeg!!
KICSI.B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!