Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok titeket zavar, ha a baratotok elmegy nelkuletek bulizni a haverjaival? 6 honap utan is. Az az oszinteseg, hogy engem zavar, ha nelkulem jar bulizni, csak en reagalom tul?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 23:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
engem sajnos zavar és a mostani barátom minden héten elmegy péntek szombat!
2010. máj. 6. 10:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Több mint 2 és fél éve vagyunk együtt, a kapcs. elején nagyon sokat járt bulizni, volt hogy pénteken is szombaton is... majd szétvetett a düh, volt hogy hangot is adtam neki. Aztán egy idő után jobban értékelte ha azt a pénzt amit elbulizna rám költi ugyanigy az idejét is. Szóval nem megy el, csak nagyon ritkán, kábé félévente egyszer. L/23
2010. máj. 16. 11:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálunk ez úgy működik (másfél éve vagyunk együtt) hogy megkérdezzük a másikat, először arról, hogy van-e kedve velünk jönni, aztán ha nincs, hogy mehet-e egyedül. Sosem mondanék neki nemet, bízok benne, ezen alapul minden kapcsolat, legalábbis szerintem.

Ha meg arról van szó, hogy mindketten szeretnénk menni, csak külön, akkor elindulunk külön, aztán vagy összefutunk, vagy nem. Félreértés ne essék, nem követem én sem őt, ő sem engem, csak a szórakozóhelyek ugyanazok, ahová járunk.

Van aki féltékenyebb típus, és őszintén szólva, nem tudom melyik kapcsolat tart tovább, majd kiderül :)

Ezt neked kell tudnod, van okod arra, hogy féltékeny légy? A barátod hogy áll a kérdéshez?

2010. máj. 16. 11:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha tényleg csak a barátaival van, akkor menjen. De ha közben más lányokkal szabadon flörtöl, táncol, stb. akkor nálam az már szakítóok.
2010. máj. 16. 12:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Sztem is lehet külön bulizni, le is írtam a véleményem itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Én tettem fel a kérdést am..

2010. máj. 16. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!