Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket zavar, ha a baratotok elmegy nelkuletek bulizni a haverjaival? 6 honap utan is. Az az oszinteseg, hogy engem zavar, ha nelkulem jar bulizni, csak en reagalom tul?
Nálunk ez úgy működik (másfél éve vagyunk együtt) hogy megkérdezzük a másikat, először arról, hogy van-e kedve velünk jönni, aztán ha nincs, hogy mehet-e egyedül. Sosem mondanék neki nemet, bízok benne, ezen alapul minden kapcsolat, legalábbis szerintem.
Ha meg arról van szó, hogy mindketten szeretnénk menni, csak külön, akkor elindulunk külön, aztán vagy összefutunk, vagy nem. Félreértés ne essék, nem követem én sem őt, ő sem engem, csak a szórakozóhelyek ugyanazok, ahová járunk.
Van aki féltékenyebb típus, és őszintén szólva, nem tudom melyik kapcsolat tart tovább, majd kiderül :)
Ezt neked kell tudnod, van okod arra, hogy féltékeny légy? A barátod hogy áll a kérdéshez?
Sztem is lehet külön bulizni, le is írtam a véleményem itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Én tettem fel a kérdést am..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!