Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl vagy tényleg gond van?
Sziasztok!
Másfél éves kapcsolatban vagyok, viszont a barátom valahogy úgy érzem lazábban kezeli a kapcsolatunkat mint én. Vagy csak én reagálok mindent túl.
Állandóan a telefonján lóg amikor találkozunk, úgy kell rászólni, hogy tegye már le, elég feledékeny és volt már, hogy elfelejtette, hogy megbeszéltük, hogy telefonon beszélünk, ha írok neki, van hogy órák múlva válaszol, vagy nem is válaszol.
Viszont mindezek ellenére vannak közös programjaink, megyünk kirándulni, moziba, vacsorázni stb. Ha szólok neki segít, ha szükségem van rá, jön, nem egyszer segített szekrény beszerelésében, vagy ha elromlott valami.
Ezeket mind szeretem benne, viszont a fentiektől sokszor a falra mászok.
Kérdésem, hogy mit tegyek, vagy ti mit tennétek? Nem hiszem, hogy szakító okok lennének attól függetlenül, hogy borzasztó rosszul esnek, viszont ha nem tudom megszokni őt, így lehet ez lesz a vége.
Már beszéltem vele ezekről, de mondta, hogy neki nincs igénye annyit kommunikálni (esténként telefonon beszélünk és neki ez elég), a feledékenységet meg örökölte, a mobilba meg bele tud merülni, így ha nem szólok észre sem veszi, hogy szalad az idő.
Köszönöm ha segítetek.
Szerintem ez még egyáltalán nem szakító ok, de te tudod. Ô ilyen.
Most gondolj bele, neked az esik rosszul h. nem keres eleget, de lehet neki meg az, hogy az igényeinél te többet keresed ôt, mégsem problémázik veled ezen.
Igazatok van, lehet neki meg én vagyok sok. Erre nem gondoltam.
Csak mindig az van bennem, ha mellettem annyi ideje van nyomkodni a telefonját, arra is lehetne ideje, ha írok neki, ami napi 1-2 alkalom, akkor ne órák múlva válaszoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!