Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A ti pasitok is csetelget más lányokkal? Ha igen, hogy viselitek ezt?

Figyelt kérdés
Én elég nehezen sajnos. Van olyan lány ismerőse, akivel napi szinten beszélget, de azt mondja semmi okom féltékenykedni, mert ezek csak barátok. Ti hogy kezelitek ezt?
2018. nov. 6. 14:04
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
95%
Mindig is primitív suttyónak tartottam az olyan embereket, akik képtelenek a másik nemmel barátkozni, mert a nemiszervet látják bennük az ember helyett. Nem kéne ennyire büszkének lenni arra, hogy szarul szocializálódott valaki..
2018. nov. 6. 18:59
 32/36 anonim ***** válasza:
88%
Engem a világból ki lehet kergetni ezzel a "a párod mellett hozzá se szólj ellenkező neműhöz"-témával. Amikor volt barátnőm is beszélgettem, barátkoztam sokat más lányokkal, és most hogy nincs, ekkor is beszélgetek, barátkozok olyan lányokkal is, akinek van pasija (még a pasiját is ismerem valamelyiknek), és soha egyetlen másodpercig sem merült fel senkiben, hogy bármi egyébnek kéne történnie. Lehet azért, mert a nőket is embernek tekintem, nem pedig csak egy luknak, és nem vagyok annyira korlátolt, hogy ha két ellenkező nemű egy légtérben van, akkor abból kötelező valamilyen szexuális közeledés... Próbáljátok ki ti is, hátha sikerül.
2018. nov. 6. 19:13
 33/36 A kérdező kommentje:

Kedves 32-es. Remélem, hogy így van ahogy mondod. Én egyébként simán el tudnám képzelni, hogy barátkozzak egy fiúval, csak amint említettem nekem pont az a tapasztalatom, hogy a fiúk csak azért barátkoztak velem a múltban, hogy utána legyen belőle valami.

De ezekszerint csak nem találkoztam ilyen srácokkal, mint te.

2018. nov. 6. 19:19
 34/36 A kérdező kommentje:
De amúgy, amint korábban is írtam, nem arról van szó, hogy hozzá se szóljon a párom egy lányhoz se. Csak az zavar, ha valakivel napi szinten több órát trécsel, aki ráadásul jó csaj és még tudom is, hogy bejön neki.
2018. nov. 6. 19:21
 35/36 anonim ***** válasza:
33%
Most miert baratkozzon egy ferfi egy novel? En nem tudok a ruhakrol beszelni, nem erdekel ki mit sutyorog kivel, ot nem erdekli hogy a kapuhoz melyik controllert lehet jobban beprogramozni. De meg a ringre se jon ki velem egy lany se a kocsijaval hogy a nyilt napon menjunk par kort.
2018. nov. 6. 19:24
 36/36 anonim ***** válasza:
60%
Azért valljuk be, az ember nem trécselget naponta egy ellenkező nemű személlyel, aki ráadásul tetszik/tetszett is, mindenféle hátsó szándék nélkül.
2018. nov. 6. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!