Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A ti pasitok is csetelget más lányokkal? Ha igen, hogy viselitek ezt?

Figyelt kérdés
Én elég nehezen sajnos. Van olyan lány ismerőse, akivel napi szinten beszélget, de azt mondja semmi okom féltékenykedni, mert ezek csak barátok. Ti hogy kezelitek ezt?
2018. nov. 6. 14:04
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
60%
A féltékenységnek semmi értelme, ha akar ugyanúgy megcsal akkor is ha féltekeny vagy, meg akkor is ha nem. Szóval ha te a féltékenységet választod, csak magadnak ártasz, semmi más nem fog történni.
2018. nov. 6. 15:25
 22/36 anonim ***** válasza:
60%
Nem szeret téged, nem tiszteli se a te érzéseidet (hogy ez felzaklat), sem a kapcsolatotokat. Ne dugd a fejed a homokba.
2018. nov. 6. 15:30
 23/36 anonim ***** válasza:
57%
A férjem a volt kolléganőjével napi kapcsolatban maradt, sokat beszélgetnek munkáról és minden másról is. Annyira jó barátok lettek, hogy ő lett a gyerekünk keresztanyukája. Bízom a férjemben, azöta megismertem a nőt is. Ha megpróbálnák megismerni a barátnőt? Áthívni? Simán lehet, hogy csak jó barátok.
2018. nov. 6. 16:05
 24/36 A kérdező kommentje:

Igazából is se nagyon szokott találkozni velük, max így véletlen összefutnak.

Hm szerintem nekem azért is fura ez az egész, mert nekem soha nem nagyon voltak fiú barátaim. 99%-ban ha egy fiú nagyon barátkozott velem, egy idő után mindig kiderült, hogy többet akart.

2018. nov. 6. 16:50
 25/36 anonim ***** válasza:
63%
En ferfi vagyok nem csajozom a parom mellett
2018. nov. 6. 17:39
 26/36 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ,nekem van 1-2 lány barátom akikkel szoktam beszélni néha találkozni is! Ha lenne párom ettől függetlenül is ugyan úgy tenném! Ha meg akarnám csalni akkor beszélgetés nélkül is megtenném! Engem sem zavarna ha beszélne a régi fiú ismerősökkel,barátokkal! Mindenkinek volt élete előtte is!
2018. nov. 6. 17:40
 27/36 A kérdező kommentje:
26-os: és egyik lány se olyan, hogy potenciális barátnőjelölt?
2018. nov. 6. 17:59
 28/36 anonim ***** válasza:
82%
Egyik sem! Csak vannak közös érdeklődési körök és néha beszélgetünk, nagyritkán találkozunk! Ha barátnőjelőltek lennének már lenne barátnőm! :D
2018. nov. 6. 18:20
 29/36 anonim ***** válasza:
70%

"Van olyan lány ismerőse, akivel napi szinten beszélget, de azt mondja semmi okom féltékenykedni, mert ezek csak barátok."

Bocs,hogy pasiként beleszólok,de ezen jót nevettem:D

Egy férfi nem fog nőkkel barátkozni,esetleg csak ha homokos.

2018. nov. 6. 18:30
 30/36 anonim ***** válasza:
67%
Hatalmas baromság! Nem vagyok bu...zi még is vannak lánybarátok! Ha párkapcsolatban él valaki akkor tagadja meg ismerősöket,barátokat? Tán te is megparancsolod az asszonynak, hogy a mai naptól más férfihez nem szólhatsz? Ez ritka nagy baromság! Ha valaki hűtlen az úgy is megcsalja a másikat mindentől függetlenül! -_-
2018. nov. 6. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!