Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A ti pasitok is csetelget más lányokkal? Ha igen, hogy viselitek ezt?
Én úgy kezeltem, hogy kiraktam mint azt a bizonyos macskát. Később kiderült, hogy fogdossa a seggét munkaidőben és smároltak céges bulin. De tűrjed csak nyugodtan az enyelgést.
Legyen önbecsülésed!
Nem, egyetlen munkatársával beszél munkaidőben nagyon-nagyon ritkán, és az is száraz informatika.
Nem chatel semmilyen más nővel a párom, én sem chatelek más férfival.
Nem tudom, hogy hogy tűrném, biztos aggasztana engem is sajnos, de hála Istennek nem kell ezzel küzdenem.
a párod, nem a tulajdonod, joga és igénye is van az úgynevezett magántársasághoz, ami barátokból, haverokból áll.
miért akarod ezt elvenni tőle?
ezek fontos kötések egy ember életébe, akkor működik jól egy kapcs., ha mind a két félnek van saját társasága, és nem egymás seggébe bújva, izoláltan élnek.
nem bízol benne, ez erről szól.
ha meg akarna csalni, te nem is tudnál arról, h. másokkal csetel, mert titkolná, így viszont valszeg baráti alapon megy.
ne sajátítsd ki. ne zabáld fel.
énidő, privát szféra, saját haveri kör, magánélet, ehhez minden embernek joga van, akkor is, ha párkapcsolatban él.
A párom magán tanár. Az egy dolog hogy napi kapcsolatban van neten lányokkal nőkkel de heti több órát tölt velük kettesben. Ha mindre féltékeny lennék beleőszülnék.
Nekem az a módszerem hogy nem figyelem őket jönnek mennek aztán kész ha elkezdeném elemezgetni őket valószínűleg találnék olyat aki szebb noiesebb mint én és meglenne a baj. Alapvetően bízom magamban és úgy vagyok vele hogy “elég jó vagyok ahhoz hogy ne keressen mast” és ha megcsal megcsalt volna akkor is ha ezen stresszelek ha nem akkor nyertem egy jól működő kapcsolatot. Nagyon vesztenivalóm nincs.
Persze összetörne ha kiderülne hogy átvágott és utálnám őt de ennek ellenére úgy gondolom többet vesztenék ha megmérgezném a saját és az ő mindennapjait a féltékenységgel frusztrációval bizalmatlansággal és tönkretenném a kapcsolatunkat.
Köszi a válaszokat!
3-as és 6-os szerintem igazatok van.
Igazából tök jól működik a kapcsolatunk és nagyon nem szeretném féltékenykedéssel megmérgezni, vagy bármi ilyesmi. Magamon akarok változtatni, hogy ne zavarjon ez ennyire, mert semmi értelme. Csak olyan nehéz...
Sokat gondolkoztam rajta, hogy mi lehet ennek az oka, mert alapvetően nem vagyok egy nagy féltékeny típus, legalábbis eddig nem voltam. De azt hiszem az előző szakításom óta kicsit elveszett az önbizalmam.
Azért ezeket a hisztis/paranoiás csajokat megkérdezném, hogy akkor ti csak lányokkal beszéltek? Munkatársként egy férfit sem fogadtok el?
Én azt mondom, mindenki magából indul ki..szóval ne csodálkozzunk h a pasiknak tiltott lányokkal beszélni, mert fordított helyzetben ezek a pitsák is rábuknak az első szimpi farokra. Remek.
Én azt mondom, egy megszokott dolgot kell relevánsnak tartani. Az én férjem sosem trécselt csajokkal, mikor velem haverkodott online, azt hitte hogy fiú vagyok az első napokban. Én mindig fiúkkal beszélgettem többet, mert fiús lány vagyok, és a barátnőim is fiús lányok/anyukák/feleségek.
A férjemnek az lenne a fura, ha én most elkezdenék pistákokkal spanolni, nekem meg az, ha hirtelen haverkodna nőkkel online. Nem tiltott, de fura lenne.
Ismeri az online haverjaimat, még azt is tudja mennyire beszélünk szexuális értelemben. PL ha egy haverom csaja épp elégedetlen az ágyban, ezt mi teljesen meg tudjuk beszélni, és ne adj isten még segítek tanácsokkal is...
A férjem nem a tulajdonom, hanem a legjobb barátom. Nagyon szánalmas néhány kommentett is olvasni...ezekből lesznek a meghízott 40 éves házisárkány anyukák, akik valami irdatlan papucsállatkát tartanak otthon. De azért hamarabb lesz majd megcsalás ott, mint azoknál, akik haverkodnak online :D
Jahj mit fogok én most kapni..:D
7-es megrémítesz...
Amúgy egyszer beleolvastam az üzeneteibe (tudom tipikus és elég szemét dolog) és egy másik csaj szerelmi életét elemezgették, hogy ezzel vagy azzal a csávóval miért nem jött össze, elég részletesen. Nekem kicsit sok is volt bár nem volt benne olyan, amiért annyira haragudnom kellene. Állítólag csak segíteni akart.
Nem azt akarom, hogy egyáltalán ne beszélgessen más lányokkal, de ne napi szinten x órát és ne velük beszélje meg a mindennapi problémáit, dolgait, hanem velem.
Ez annyira önző dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!