Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A ti pasitok is csetelget más lányokkal? Ha igen, hogy viselitek ezt?
Szerintem akit meg akarnak csalni, meg fogják. Aki megcsaló típus, az meg fog csalni akárkit. És tök mindegy h online v élőbe flörtöl mással.
Nem az odavezető utat kell kipécézni, hanem dobni a férget.
Jobb lenne ha élőbe tracsizna, flörtölne csajokkal? Mert akkor elárulom, ami lenyomozhatatlan, ott még bátrabb dolog folyik......
Ha olyanokkal chatel, akiket most ismert meg, es en nem ismerem aggodnek. Ha olyan baratnokkel chatel akiket ismerek, tudom hogy mar regota joban vannak, nem erdekelne.
Az exem folyamatosan chatelt es altalaban uj emberekkel, egyszer beleolvastam, tomeny flort, ez nekem nem fer bele. Ha meg egyszer baratom lesz es ilyent latok, es tudom h nem baratom, vegeztunk. Ss igen lehet igy egyedul maradok, de inkabb egyedul, mint egy roasz kapcsolatban.
Ezeket te kell merlegeld, hogy nalatok mi a helyzet.
Nagyon ritkan, de azok olyanok akiket ismerek, a mostani páromra sosem voltam féltékeny, sosem tenne olyat amivel megbántana.
Ex az folyton chatelt, szexchat minden volt - nem normalis :-)
Kérdező! Ha jelzed a barátodnak, hogy ez rosszul esik és ha ő tényleg leáll, akkor megérti a panaszod és valószínűleg szeret is. Ha nem áll le, akkor van egy rossz hírem...
Egyébként az én exem is ezen bukott meg. Mentek a bókok, flörtök, élőben meg a fizikai kontaktus.
Egyébként szerintem minden egészséges ember féltékeny lesz ilyen helyzetben, szóval ne azt bizonyítgasd, hogy te nem vagy normális. Ülj le a pároddal mondd el neki az érzéseidet, hogy ez rosszul esik neked és lehetőleg mellőzze.
Beszéltem már vele erről. De azt mondta, hogy túlreagálom, mert semmi jelentősége, csak haverok.
Azóta amúgy kevesebbet beszélget velük, illetve általában csak akkor amikor én nem vagyok ott.. Előtte akkor is dumált velük, ha én is ott voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!