Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a barátnőm "nagyhatású" exét, aki a mai napig az élete része?
Pár hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Imádom őt, és minden rendben van köztünk. Na de az exe...
Volt neki egy párja, aki borzasztóan ragaszkodik hozzá. Szüksége van arra, hogy beszámoljon neki az elért eredményeiről pár hetente, havonta személyes találkozokra. Azt mondja a barátnőm, hogy ennyi igazán belefér. Hisz a srácnak ő a "külső akumlátora": erőt és inspirációt ad neki. A srác akkor kezdett el sikeres lenni igazán a szakmájában, amikor összejött vele. S miután szakítottak elég mélypontra zuhant, onnan csak a barátnőm által tudott felállni.
Azt mondanom sem kell, hogy párja nincs a mai napig, pedig 3 év telt el azóta.
Mégis mit tehetnék? Tény hogy a találkozókon és az üzenetekben is csak telkizés megy, semmi más. De hát na, mégse tudom elfogadni. Mondjuk a srác se engem, mert úgy véli, hogy nem érdemlem meg a lányt
Mégis mit tegyek? Nem állíthatom döntés elé
29F
Egy embernek nem tilthatsz meg semmit, nem állíthatod választás elé, mert ez már régen rossz. Ha az egyik félben nincs meg alapból a vágy, hogy csak a partnere meg ő legyenek PÁRkapcsolatban, akkor megb...ódott az egész. Ti jelenleg hárman vagytok a kapcsolatban, és az a durva, hogy észre sem veszed, hogy te vagy a felesleges harmadik. Az lehet, hogy már nem szokta bevágni a csajodnak (bár én ebben sem lennék 100%-ig biztos), de akkor is sokkal többet jelent neki, mint te.
Igazából két dolgot tehetsz. Beletörődsz, és elfogadod, hogy amíg tart a kapcsolat, hárman lesztek benne, és el kell fogadnod az ex mindennapos jelenlétét, vagy pedig keresel egy másik barátnőt, akinek te vagy a fontos, és csak te kellesz neki.
Elég sokan tartják az exbaráttal/barátnővel a kapcsolatot ami tényleg semleges, baráti (bár nekem már ez is meredek, mert akkor minek szakítottak?...) na mindegy.
De az, hogy ennyire megengedi a barátnőd, hogy az exe belefolyjon az életetekbe, megkockáztatom kijelenteni, hogy még el is akarja tőled venni, ezt én nem hagynám. Már csak önmagamért se.
Jól mondták az előző válaszolók, igenis a sarkadra kell állnod, becsülni magad annyira, hogy elvárd a másiktól, hogy tiszteletbe tartsa az érzéseid,hogy neked ez az egész nem felel meg. Mert ez a pofátlanság ne továbbja, amit ketten csinálnak. Te vagy a párja nem Ő. A ti párkapcsolati dolgaitok nem tartozik az exére. Már az, hogy leírtad ezt a történetet, ebből egyértelműen kitűnik, hogy téged zavar. 10-ből 1 olyan ember van aki tartja a kapcsolatot az exével és ezt a jelenlegi párja tolerálja. Úgyhogy, ha szeretnéd, hogy ez így maradjon akkor felesleges volt kiírni a kérdést, ha viszont nem akkor le kell vele ülni és beszélni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!