Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg nem tart örökké a szerelem? Igaz hogy a mindennapok megölik a szerelmet?
Mi 7 ev utan is tudunk szerelmesen egymasra nezni.
Teszunk is erte,sok mindent elunk meg egyutt
nagyon sokat nevetunk sokszor a gyermeki énünk is előjön
28 evesek vagyunk
ha neha latna valaki minket itthon szerintem azt mondja hulyek vagyunk😄
Az eletben komolyak vagyunk szerencsere
de elmerjuk engedni magunkat egymas tarsasagaban
es ez is fontos h hosszutavon nem kell megjatszanod magad
szoktunk fogocskazni itthon,vagy sotetben elbujunk is megijesszuk a masikat,este lefekveskor ha nem tudunk elaludni ki kell talalni a masik mire gondol jatokot jatszunk😁
Jo h ennyi ev utan is tudunk lazak lenni es nagyon sokat nevetni
Ha a ferjem egy mulya fapofaju ember lenne en nem hiszem h ennyi ideig tartott volna a szerelem
Igaz h nalunk is sokszor a szeretet dominal
de eszrevesszuk es kapcsolunk es ujra teszunk h ujra ugy nezzunk egymasra mint az elejen
én 6 vagy 7, nemtom hány év után is szerelmes vagyok. nem tudom örökké tart majd-e, semmit se lehet biztosan tudni.
a mindennapok nekem éppen azért különlegesek, az a legjobb benne, hogy a végén a barátommal leszek.
OK, majd nezzuk meg ezt a kerdest 10 ev mulva es akkor valos kepet kap a kerdezo.
Egy cinikus 40-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!