Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tenyleg nem tart örökké a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg nem tart örökké a szerelem? Igaz hogy a mindennapok megölik a szerelmet?

Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi 7 ev utan is tudunk szerelmesen egymasra nezni.

Teszunk is erte,sok mindent elunk meg egyutt

nagyon sokat nevetunk sokszor a gyermeki énünk is előjön

28 evesek vagyunk

ha neha latna valaki minket itthon szerintem azt mondja hulyek vagyunk😄

Az eletben komolyak vagyunk szerencsere

de elmerjuk engedni magunkat egymas tarsasagaban

es ez is fontos h hosszutavon nem kell megjatszanod magad

szoktunk fogocskazni itthon,vagy sotetben elbujunk is megijesszuk a masikat,este lefekveskor ha nem tudunk elaludni ki kell talalni a masik mire gondol jatokot jatszunk😁

Jo h ennyi ev utan is tudunk lazak lenni es nagyon sokat nevetni

Ha a ferjem egy mulya fapofaju ember lenne en nem hiszem h ennyi ideig tartott volna a szerelem

Igaz h nalunk is sokszor a szeretet dominal

de eszrevesszuk es kapcsolunk es ujra teszunk h ujra ugy nezzunk egymasra mint az elejen

2018. nov. 4. 19:48
 12/13 anonim ***** válasza:

én 6 vagy 7, nemtom hány év után is szerelmes vagyok. nem tudom örökké tart majd-e, semmit se lehet biztosan tudni.

a mindennapok nekem éppen azért különlegesek, az a legjobb benne, hogy a végén a barátommal leszek.

2018. nov. 4. 22:28
 13/13 anonim ***** válasza:

OK, majd nezzuk meg ezt a kerdest 10 ev mulva es akkor valos kepet kap a kerdezo.

Egy cinikus 40-es.

2018. nov. 5. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!