Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de miért akarok màssal szeretkezni?
Miért vagy együtt valakivel, akire nem vágysz?
Nézzük, szerintem miket tehetsz. Együtt maradtok, mert szereted- nameg együtt laktok, megpróbáljátok valamivel feldobni a szexuális életeteket, sezxshop látogatása itt erősen ajánlott:D Ezt szerintem érdemes megpróbálni, eljártok randizni is újra, kicsit megpróbáljátok újra felhevíteni az szerelmeteket, vagy mi:D
Vagy eldöntöd, hogy nem akarsz vele lenni, szakítotok. Kérdés még, hogy ne haragdj kedves kérdező, de te mennyire nézel ki jól? Mert oké, hogy te megfordulsz a csajok után, de ők is megfordulnak vajon utánad? Ne válaszolj, ez egy elméleti kérdés. Mert ha szakítotok, és megőrülsz a jó csajokért, akiket nem kapsz meg, akkor senkid nem lesz, és vajon az jó? Mindemellett, ha szakítotok szabad leszel, és azzal szexelsz, akivel akarsz.
Ha a helyedben lennék, én elsőkörben megpróbálnám az adott kapcsolatot helyrehozni, hogy ugyanúgy vágyjak a páromra, mint az elején. Ha ez nem jön be, akkor úgysem lennék boldog mellette, nem húznám tovább az időt, mert a vége így is - úgy is szakítás lenne, a kérdés csak az, hogy mikor.
Ha nem tudod úgy elfogadni ahogy van, sajnos őt is boldogtalannáteszed! Ha szakítasz vele, boldogtalanok lesztek egy ideig, de az idő mindent begyógyít. Ma azért ne kell elvenni egy lányt mert már volt veled! Keressétek meg "okos zsák" módjára a foltjaitokat. Fiatalok vagytok még ahhoz, hogy ne keressétek meg a boldogságotokat.
De ha csak az orál, anál, manuálszex hiányzik, akkor beszéljétek meg, hogy miket lehetne belevinni az unalmas szexetekbe!
A székelygyerek megnősül. Másnap reggel az apja a konyhában találja, igencsak nekibúslakodva.
-Mi a gondod fiám, higy ennyire neki vagy búslakodva?
-Elválok, édesapám!
-Hijjnye az áldóját! Ilyen nagy a baj? Mi a gond fiam?
- A feleségem szűz! Édesapám!
Az öreg nagyon elgondolkodik, és pár perc után megszólal!
-Igazad van fiam! Ha másnak nem kellett, nekünk sem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!