Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de miért akarok màssal szeretkezni?
#10 miért lennél szar alak? Jól látod ez a két élet út áll előtted. Mindkettő élhető és lehet szép.
Egyébként az is lehet, hogy ő fog kivágni a végén :D
Most miért kell oltani szegényt?
Én is voltam ilyen helyzetben de nekem csak kb. 3 évre jött ki ez. Ellaposodott a kapcsolat, de főleg az volt a gond, hogy nem kívántam őt. Bezzeg másokat...
Nem csaltam meg, mert nem lett volna szívem, de alkalmam sem mert akkoriban a sulival, munkával foglalkoztam és nem is hajkurásztam más lányokat csak megnéztem a szépeket és kész. Nem tettem lépéseket sosem, az nem én lettem volna.
Szóval a lényeg... én nem tudnék egész életemre együtt élni így egy lánnyal. Egy ideig lehet húzni, de egy életen át nem... jobb ha szakítasz vele.
Azért mert férfi vagy. És a férfiak ösztönlények, ha tagadod, ha tagadjátok, azzal ellentmondotok magatoknak. Szóval ne tegyétek!
Öröm az ürömben kérdező, ő meg biztosan nem az eszed miatt van veled mert a stílusod és a 0 helyesírárod szánalmas. Nálam pl. ladbába se rúgnál. És egy szép és értelmes lány biztosan nem fog rád nézni se. Amit nem is csodálnék. Ha meg jó a buta, de szép, akkor látod, ösztönlény vagy.
A fenék a legkönnyebben fejleszthető izom. Ha csak ez a gondod, edzetek közösen.
Sok fehérje, izomépítők. 1 intenzív hónap után már van látható eredmény.
Mellett meg lehet venni. Bármilyen kereket, bármekkorát. Csináltassátok meg. Ha szeret nem lesz ellene. Ha lelkileg a másik feled biztosan nem engedném el a helyedben.
Lehet hogy hasonló sem jön belsőre soha többé.
Van szád. El lehet mondani neki mire vágysz. Megkérdezni őt sem tilos.
Egyébként olyan nincs hogy az egyiknek jó a szex a másiknak meg nem. Kb ugyanolyan mindkettőnek. Ha neked nem nagy élmény, neki sem az.
Másrészt minden kivétel ellenére ez a világ már nem arról szól hogy túl sokan azzal élnék le az életüket aki az első volt nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!