Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért én vagyok a páromnak az utolsó?
Mindig mindenben én vagyok az utolsó.már a menyasszonya vagyok 1éve
Az ő apukája soha nem szeretett engem és most kezdi nagyon ellenem fordítani a fiát.
Csak hétvégén vannak itthon mert mind a 2en külföldön dolgoznak(más helyen) és direkt itatja a páromat hogy ne tudjon jönni hozzám.mindig rólam beszél neki és szid engem.ilyenkor ő is teljesen más lesz és kifordul önmagábol.ugy érzem hogy ez hétről hétre egyre rosszabb lesz.amikor azt a kis időt is együtt tudnánk tölteni akkor is valamit kitalál neki az apja.először azt hittem kicsit képzelődök és csak bebeszélem magamnak.de amikor olyanokat hallok hogy kérdezi tőle hogy mér jön hozzám..maradjon otthon..akkor végleg összeomlok.mit tudok ezzel csinálni?már benne vagyunk egy építkezésben.
Párommal sem tudok leülni beszélni mert már semmi nem olyan mint régen.persze amikor ez van akkor mondja hogy szeret.de mondani bármit lehet.én még mindig nagyon szerelmes vagyok a páromba és sokat sírok ez miatt.sajnos ilyen érzelmes vagyok.kérlek segítsetek,mit mondjak a páromnak hogy változzon ez kicsit és foglalkozzon velem.?! Köszönöm szépen előre is 😢
Azért vagy te az utolsó, mert téged szeret a legkevésbé. Már, ha egyáltalán szeret téged és nem csak nyűgnek tartja, hogy időnként meglátogasson téged...
Szakíts, vagy költözzetek össze külföldön. A sírás meg a nyafogás nem fog megoldani semmit.
Már nem azé de én mindig megmondtam a magamét ha anyám próbált volna az (ex) asszony ellen uszítani. Még ha igaza is volt, leordítottam a fejét. Senkinek semmi köze a másik párkapcsolatához!
Lehet szeret attól, de az hogy beleszólást enged bárkinek is, az nem jó!
Ez bizony szívás. Nem lesz itt esküvő. Sőt szerintem az építkezés is abbamarad. Majd apuka tesz róla a fia meg hagyja magát befolyásolni.
N
Néha úgy érzem hogy tart az apjától.
Dehogy szándékosan leitatja ..ő meg nem ellenkezik..van hogy nagyon jó minden.de az akkor van amikor csak ő van itthon és az apja nincs.akkor tökéletes az egész .aztán ha itthon van..romba dől minden .
Nagyon szeretem.nincs valami tippetek erre az egészre? Szakítást leszámítva
.**a kérdező**
Nincs. Mégis milyen tippet vártál? Beszélni nem tudsz vele. Akkor meg?
Megoldani akkor lehetne, ha nirmalisan meg tudnád ezt beszélni a paroddal, hogy ez így nem fog működni, és valamit valtoztassatok. Ha ez nem opció, mint írtad is, akkor mégis hogy akarod a problémákat megoldani? Úgy nem fog menni, hogy csak az egyik fél kapálózik, a masik meg csak van és uszik az árral, lesz.rja a kapcsolatát.
Ez igy egy kalap f.s.
Ezt most vagy belátod, és hajlandó vagy válaszút elé állítani a párod, (lehet, hogy a szakitás gondolatától vegre hajlandó lesz komolyan venni) vagy tengődsz tovább ebben a kapcsolatnak nevezett valamiben, amig végleg elromlik minden.
Ha meg a párod hagy elmenni, akkor meg nem is voltál fontos neki, legalább kiderül, és nem vesztegetitek tovább egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!