Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálják ezt a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a férfiak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Igazából ez nem kérdés, véleményt szeretnék kérni. Párommal 1 éve vagyunk együt. Van bennem egy kis féltékenység, mióta észrevettem, hogy fent van több társkeresős oldalon, pl. Badoo, és Facebookon is írogat más lányoknak, "lenne kedved megismerkedni? " meg ilyenek, többször szóvá is tettem már, azt mondta, sose csalna meg, csak az egójának kell a visszaigazolás :D Mondjuk ilyet még nem hallottam. Miért csinálja ezt? Nem vagyok elég neki? Vagy még nem veszi elég komolyan a kapcsolatunkat?
2018. okt. 31. 19:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Miért nem mondja, hogy nem kellesz? Dehogynem kellesz neki: ingyen meleg punci vagy, aki mellett csajozhat is. Ennyire sötét vagy?
2018. nov. 2. 13:39
 22/23 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy a saját életem kell néznem. Sajnos más gond is van, mivel régóta fent van egy ismerkedős oldalon, ezért gondoltam, próbára teszem és csináltam egy kamu profilt, hogy mégis meddig megy el. Rám is írt, az első öt percben kiderult, hogy "egyedülálló" aztán persze randit kért... Hiába próbálok neki még esélyt adni, tudom, hogy nem fog változni, mindig van valami indok, hogy miért kiabál velem, aztán persze kedveskedik de ez már nem az igazi... És lehet, hogy tényleg szeret, de akkor miért viselkedik így velem?
2018. nov. 10. 13:37
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem szeret.
2018. nov. 10. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!