Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a férfiak?
Van egy férfi akivel randizgattam párszor. Elmondta,hogy kedvel és aranyosnak talál. A barátai szerint nagyon tetszem neki és ő is nekem. Sokat beszélünk egymással szinte hetente 3-4x is. Személyesen is összefutunk néha.
De ha rátérünk a kapcsolat/randi témára akkor mindig azt mondja,hogy csak barát vagyok neki...pedig látom rajta hogy ez nem igaz.És a barátainak is mást mondott mint nekem.
Szerintetek jó ötlet elmondani neki hogy ismerje már be végre az érzéseit? Vagy hogy ha nem akar semmit akkor hagyjon békén? Én komoly kapcsolatra vágyok vele,de nem fogok rá várni évekig!!
Viszont azt sem akarom hogy örökre megszakítsuk a kapcsolatot hogyha nem jönne össze.
Ezt csak kétdezem. Nem akarok senkit sem megszólni!
Szóval tisztelet a kivételeknek.
Köszönöm! :)
adj neki egy "lökést"
hogy végre elmozduljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!