Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálják a férfiak?
Velem ugyan ezt csinálta az ex barátnőm!
Hogy miért tűrtem? Azért mert szerettem.. Persze ő dobott ki :/
Azért,mert az ilyen igen helyes pasiknak általában van valami defektje,tisztelet a kivételnek!Igazából a legtöbb elvan szállva magától a külseje miatt,emellett olyan csajt keres magának,akin valamennyire uralkodhat.Ebből következik,hogy az ilyenek rendkívül önző módon tudnak viselkedni.S hogy miért is kell nekik az állandó barátnő,akit megalázhatnak?Azért,mert más nem nagyon tűrné el mindazt,amit művelnek.
Én például szerelemből elviseltem nagyon sok mindent egy átlagnál helyesebb pasinak,mert azt gondoltam,nekem ennél több nem jár.Ma már tudom,hogy idióta voltam.Sok nő van így ezzel.
lábtörlő vagy a szemükbe ennyi.Mivel nem szeret így tök mind1 bármeddig elmehet,ott hagyod? (de úgyse fogod) és?:D mi lesz? húú.
melletted meg kiszórakozza magát :D ha van esze biztosan.Csak arról te lehet nem tudsz xD
megírtam az igazságot arról nem tehetek hogy ez neked nem tetszik.....meg kur*vára nem is érdekel :Ddd
egyszerűen nem vagy elég jő nő.Legyél jobb csaj,vagy keress csúnyább pasit aki hozzád illik,
vagy fejezd be a nyavalygást van itt elég nyomorék rajtad kívül is....
férfiakat ne itt szidd.
hát velem kislány nem igen fog megtörténni mert pasi vagyok. :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!