Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt miért csinálják a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálják a férfiak?

Figyelt kérdés
Akinek nem inge ne vegye magára. De észrevettem azt, hogy jó pár pasi ,aki helyes nagyon, bántja fizikálisan meg lelkileg is a barátnöjét. Hibáztatja mindenért , ha hibás benne a nö ha nem. Nem tud bocsánatot kérni a másiktól inkább ráháritja a felelősséget, bűntudatot ébreszt benne, amiröl nem is szerencsétlen nö tehet. Egy helyes pasi szinte már másnap találhatna magának egy új csajt, de az mégis a barátnője mellett marad, akivel így bánik. Nem értem, miért jó ez egy ilyen tipusú pasinak....???
2013. máj. 14. 22:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Miért van egy olyan érzésem, hogy téged hasonló sérelem ért!?
2013. máj. 14. 22:07
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Velem ugyan ezt csinálta az ex barátnőm!

Hogy miért tűrtem? Azért mert szerettem.. Persze ő dobott ki :/

2013. máj. 14. 22:08
 3/21 anonim ***** válasza:
81%
A pasi a pin.a miatt marad vele... A kérdés az, hogy lehet a nő annyira HÜLYE, hogy ilyen pasival marad?
2013. máj. 14. 22:13
 4/21 anonim ***** válasza:

Azért,mert az ilyen igen helyes pasiknak általában van valami defektje,tisztelet a kivételnek!Igazából a legtöbb elvan szállva magától a külseje miatt,emellett olyan csajt keres magának,akin valamennyire uralkodhat.Ebből következik,hogy az ilyenek rendkívül önző módon tudnak viselkedni.S hogy miért is kell nekik az állandó barátnő,akit megalázhatnak?Azért,mert más nem nagyon tűrné el mindazt,amit művelnek.

Én például szerelemből elviseltem nagyon sok mindent egy átlagnál helyesebb pasinak,mert azt gondoltam,nekem ennél több nem jár.Ma már tudom,hogy idióta voltam.Sok nő van így ezzel.

2013. máj. 14. 22:21
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
aki hülye így jár senki nem sajnál:D ha nem tetszik el lehet menni,ott lehet hagyni a pasit.Ha meg nem akkor szokjad.
2013. máj. 14. 22:42
 6/21 A kérdező kommentje:
köszi amit irtatok. utolsó én egy szoval sem mondtam, hogy sajnáljanak! Nincs is rá szükségem. De akkor is kiváncsi lennék arra, hogy miért jó ez egy jó pár pasinak???Nem csak rólam van szó hanem másokról is.
2013. máj. 14. 22:54
 7/21 anonim ***** válasza:

lábtörlő vagy a szemükbe ennyi.Mivel nem szeret így tök mind1 bármeddig elmehet,ott hagyod? (de úgyse fogod) és?:D mi lesz? húú.

melletted meg kiszórakozza magát :D ha van esze biztosan.Csak arról te lehet nem tudsz xD

2013. máj. 14. 23:26
 8/21 anonim ***** válasza:
de veled nem lehetett nehéz dolga,ezt innen megmondom :D
2013. máj. 14. 23:27
 9/21 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz normális választ írni ,akkor minek írsz? Nem sértegetni kéne a másikat , hanem egy kicsit beleképzelni magadat a helyzetébe!Tudod vannak olyan nők akiknek igenis fontos a kapcsolatuk és próbálnak a dolgok ellen tenni vagy csak éppen a másik helyébe beleképzelni magukat vagy megérteni őket , mert annyira szerelmesek!!Mind1 ezt csak az tudja aki ebbe az egészbe benne van!Addig könnyű az észt osztogatni amíg te bele nem kerülsz egy ilyen dologba!! Nem csalt meg,mert mindenét leellenőriztem. A másik nem csak én járok ebbe a cipőben , hanem rengetegen sajnos!!!
2013. máj. 14. 23:44
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

megírtam az igazságot arról nem tehetek hogy ez neked nem tetszik.....meg kur*vára nem is érdekel :Ddd

egyszerűen nem vagy elég jő nő.Legyél jobb csaj,vagy keress csúnyább pasit aki hozzád illik,

vagy fejezd be a nyavalygást van itt elég nyomorék rajtad kívül is....

férfiakat ne itt szidd.

hát velem kislány nem igen fog megtörténni mert pasi vagyok. :)))))

2013. máj. 15. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!