Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálják a férfiak?
11/21 A kérdező kommentje:
Nyomorék csak te lehetsz, hogy ennyire nem vagy képes a másikkal együtt érezni!!!!Aki eddig írt ide /rajtad kivűl/ mindenki normális választ írt! Nem szidom a pasikat, de ha egyszer ezt csinálják? Nem a másikat kéne kikészíteniük, hanem akkor lépniük kéne,de nem.....könnyebb a másikon éreztetni mindent!!! Ja amúgy milyen kislány?! Több mint valószínű, hogy én vagyok az idősebb töled! És tudod miböl szűrtem le? Abból, hogy egy normál választ nem tudsz adni csak gúnyolódni!!!Hány éves is lehetsz?! 13-14? Kb. azon a szinten vagy! És az, hogy fiu vagy? Pedig olyan vagy mint egy lány!!!! :D :D :D
én együttérző vagyok, sajnálom a barátodat :D
minden a pasik hibája persze... idegesítők az ilyen lányok.
nem igen vagy idősebb, vagy max pár év lehet köztünk,agyilag meg egy fényév a javamra :D
a végére vicces akartál lenni...majd máskor összejön :)
2013. máj. 15. 00:54
13/21 A kérdező kommentje:
Miért sajnálod a barátomat? nyugodtan tovább állhatna , mégse teszi! Miért hány éves vagy amugy?! Eléggé rosszul látod a dolgokat! Nem azt írtam, hogy mindenröl a pasi tehet. De fura az,hogyha valamibe nem hibás egy csaj akkor is rámondja, hogy a te hibád c....azt már luxus beismernie, hogy bizony ö sem tökéletes hanem kettőn áll a vásár!
mer fárasztó vagy.mond neki akk...
2013. máj. 15. 14:16
Azon kívül, hogy itt írogatod a marhaságokat, hogy miért nem éreznek veled együtt, meg stb, teszel is valamit? Már ne is azért... de miért gondolod, hogy a pasinak kéne lépni, mikor neki tökéletes így a kapcsolat. Te vagy az aki szenved, ergo NEKED kéne otthagyni őt, nem sápitozni, hogy így meg úgy rossz, de nem tesz semmit. Nem is fog...
Soha nem értettem, hogy miért vagytok ilyen pasikkal... van nem egy ismerősöm, aki soha nem csinálna ilyet egy nővel, de le se szarják, csak azért, mert nem tahó...
2013. máj. 15. 14:19
16/21 A kérdező kommentje:
Igen képzeld teszek valamit! Ja amugy nem győzöm hangsúlyozni, hogy nem csak rólam van itt szó! 2 barátnömnek is ez a problémája meg szerintem sok más nönek is! Én ezt leginkább általánosságba kérdeztem nem egészen rólam szól! De látom figyelned már luxus!!!
Nem luxus, de jelenleg te vagy itt... A barátnőid nem látják, amit írok... De látom luxus felfogni azt, amit leírnak neked. Rengeteg mindent tehetsz, ha ilyen pasikkal vagy együtt állandóan.
Egyébként meg egyszerűen meg lehetne oldani a dolgot, neked is, meg a barátnőidnek is, meg minden más nőnek is. Értelem kéne a fejetekbe, hogy ott tudjátok hagyni az ilyeneket... De ez az, ami igazán luxus!
2013. máj. 15. 18:57
18/21 A kérdező kommentje:
Ne aggódj látják a barátnöim, hogy miket irsz!!!
Látni és megérteni sajnos két külön dolog...
2013. máj. 15. 19:48
20/21 A kérdező kommentje:
igen tudom.....és hidd el értik , hogy mi a helyzet. Csak sokan reménykednek abba, hogy talán nem az a megoldás ,hogyha otthagyják a párjukat,hanem az , hogy megprobálják megváltoztatni (amit ugyse lehet) vagy megprobálják rávezetni arra, hogy ezt , azért nem kéne, mert baromi szarul esik nekik....
Kapcsolódó kérdések: