Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a férfiak? Mi lenne a cél ezzel a viselkedéssel?
Miért kell feltűnően kerülgetni az utcán valakit,akiről tudják, hogy foglalt? Engem eléggé zavar, főleg, ha egy családos férfi viselkedik így. A gyerekemmel megyek el sétálni, vagy akárhova, és egyesek - nem törődve azzal, hogy mennyire átlátszóan viselkednek - abban lelik örömüket, hogy oda vissza kocsikáznak addig, amíg haza nem érünk. Közben persze rendesen megbámul és vigyorog az illető. Ilyenkor a feleségét sajnálom, hogy amíg az gyanútlanul ül otthon, a férje ezt csinálja.
Azzal nem szoktam foglalkozni, ha egy egyedülálló csinálja ezt, de nekem esik szarul, ha egy családapa/vőlegény/stb. viselkedik így... és fogalmam sincs, hogy vajon mit várnak ettől a módszertől?
Előfordult már olyan, hogy az egyik felszaladt a buszmegállóba, mert nem az útra figyelt, vagy éppen majdnem belehajtott egy út szélén parkoló autóba...persze mindenki azt bámul meg akit akar, csak nem értem a lényegét.
"nem gondoltam, hogy ezt meg kell magyaráznom"
új vagy itt?
te, most ide jöttél reklámozni magad, hogy milyen jó nő vagy még gyerek után is, és mindemellett érzékeny lelkű, aki iszonyú erkölcsös és hűséges?!
kit érdekel. nézzenek, azért van két szemük, ez sose volt bűn.. majd ha felajánlást tesznek, visszautasítod, mit kell ezen háborogni?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!