Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálják a férfiak?
Egyszerűen nem tudom elhinni,hogy így átvágtak 2év tartós egyedüllét után. Nagyon nehezen adtam be a derekam,hogy találkozzam bárkivel is,erre be toppant egy nagyon kedves srác,aki szívhez szólóan udvarolt,leste minden kívánságom,költött rám,a szabadidejét nem sajnálva mindig látni akart. Egyszer csak összevesztünk a bizalmatlanságom miatt,és pár nap szünetet tartottunk,de nem bírtuk ki egymás nélkül, találkoztunk és először lefeküdtünk egymással. Filmbe illő volt.Aztán rá másnapra bejelenti,hogy nem tudja akarja ezt az egészet,egyik napról a másikra nem érez semmit. Pedig mondta,hogy szeret,fogta a kezem,semmi jelét nem láttam,hogy nem szeretne.Őszintének tűnt. Jelenleg ürességet érzek.Vissza akarom őt szerezni de már csak a visszautasítást kapom. Hogy lehet ezt feldolgozni? Odaadtam mindenemet,bizalmat az énemet és ez a hála. Hogyan legyen merszem megint ismerkedni? Miért csinálják ezt a férfiak? Nem először történik ez velem,lehet bennem van a hiba,de akkor mi a jóég az?
Elkeseredett 22l
Ez a játszma eredménye. Neki megvolt, Neked nem.
Legközelebb ne add oda magad ilyen gyorsan.
Az "összeveszés" is csak a játszma része volt: elhitted, hogy mi legyen a folytatás. (nagy játékos :) )
"Odaadtam mindenemet,bizalmat..."
"összevesztünk a bizalmatlanságom miatt"
.
Miért általánosítasz egy férfi viselkedéséből az összesére?
Nem minden férfi ilyen, meg honnan tudhatnánk, hogy mi lehet veled a baj, ha nem ismerünk? Lehet, hogy benned van a baj tényleg, az is lehet, hogy a srác volt hirtelenharagú. Nem tudhatjuk ismeretlenként.
21F
Veled van a baj, de nem hinném, hogy a személyiségeddel vagy a külsőddel, hanem azzal, hogy nem szúrod ki azokat, akik csak a szexre mennek.
Azt pl. veheted egy jelnek, ha túlságosan bókol, már a legelején mondogatja, hogy szeret, ajándékokat vesz, stb. Szerintem egy normális ismerkedésnél picit lassabban haladnak a dolgok, és a srác nem esik át a ló túloldalára.
Ez csak kefélni akart...
Én is pont a nagy kihagyásom után csúsztam bele egymás után 2 ilyenbe. Bár velem utána ezek nem közöltek semmit, csak felszívódtak. Én meg olyan vagyok, hogy aki nem keres, azt én nem keresem, így nem írogattam rájuk.
Aztán a 3. szimpatikusnak mondható srácnál elterveztem, hogy ő lesz a tesztalany, meglátjuk, mi történik, ha nem fekszem le vele az első adandó alkalommal. Meg a másodiknál se, stb. Kb 10. együttalvásnál úgy voltam vele, legyen, ha csak erre ment, akkor most kiderül, aztán szia... A helyzet, hogy azóta együtt élünk, és van egy közös gyerekünk.
Nem tudom, hogyha egyből megtörténik, hogyan alakult volna, de elgondolkodtató....
Hogyan egyen merszed ismerkedni?
Miért, szerinted a férfinek más a helyzete? Mikor a 10. randin nyögi ki a nő, aki addig csak időt kért folyton, hogy inkább mégsem? Mikor fél évig hülyít a csaj, folyton lemondja a randit?
Mikor 10-ből 9 nő ordenáré módon utasít el?
És mégsem vonulunk mind kolostorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!