Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dolgozik, nem is főz?
A párom nem dolgozik. Én munka után ma hazajöttem, elmosogattam, a szüleimtől elhozott levest kitálaltam. Kértem, hogy a másodikat, ami a hűtőben van, tegye ki tányérra. Nem hajlandó. Azt mondta nem kell neki a kétfajta hűtőben található étel egyike sem, amit együtt főztünk, nem kell neki a mirelit pizza sem. Házias étel kell neki az ételudvarból (amire amúgy mindig panaszkodik, hogy száraz).
Felvetettem neki, ha a hűtőben található élelem nem tetszik neki, miért nem főzött olyat távollétemben, ami tetszik neki. Azt mondta, ő nem háziasszony.
Vélemények?
30F 26N
Tünés a háztól.
ha most nem teszed meg mégjobban a fejedre nő, ( már most is ott van) és eszméletlen brutális vége lesz neki. MIhamarabb rakd ki , mert nagyon rosszul fogsz kijönni belőle.
Olvastasd el vele a kommenteket aztán nyisd ki előtte majd csukd be mögötte az ajtót.
Hát hülye azéééé ne legyééé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!