Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dolgozik, nem is főz?
A párom nem dolgozik. Én munka után ma hazajöttem, elmosogattam, a szüleimtől elhozott levest kitálaltam. Kértem, hogy a másodikat, ami a hűtőben van, tegye ki tányérra. Nem hajlandó. Azt mondta nem kell neki a kétfajta hűtőben található étel egyike sem, amit együtt főztünk, nem kell neki a mirelit pizza sem. Házias étel kell neki az ételudvarból (amire amúgy mindig panaszkodik, hogy száraz).
Felvetettem neki, ha a hűtőben található élelem nem tetszik neki, miért nem főzött olyat távollétemben, ami tetszik neki. Azt mondta, ő nem háziasszony.
Vélemények?
30F 26N
A pofàmról lesülne a bőr!
Én is itthon vagyok, de mindennap főzök, rend és tisztasàg van.
34N
Nem dolgozik? Akkor eltartod? Mi az hogy
nem kell neki amit főztetek? Akkor vegyen magának a saját pénzéből. Mennyi ideje vagytok együtt? Én az első ilyen megnyilvánulásnal helyretettem volna. A másodiknál repül. Most csinálta először vagy mar többször volt rá példa?
30N
Beszéld meg vele,hogyha te dolgozol akkor ő meg végezze otthon a házimunkát.
Vagy akkor dolgozzatok mindketten és csináljátok a házimunkát felváltva.
Várj ! te leírod roviden a jelen helyzetet. Én nem hiszem hogy ez mindig igy volt.
Kommunikacio nallatok nincs?
Azert ne haragudj de nem kötelessége fõzni csak azert mert pont szabadnapos.
Reszleteket irjal le, szerintem nem irtal le mindent. Nem szép hogy te igy kiszolgaltatod magad, ö nem egy szolga neked.
Ha ilyen elvárásokkal.jònnél, ráadasul lefogadom hogy be se vasarolsz én lepnek le mikor lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!