Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sosincs itthon a párom mert ránk dolgozik, értünk, a közös jövőnkért, akkor jogos a hisztim vagy idióta vagyok?
A párom úgy fél éve a fejébe vette,hogy nem fizet több albérletet haza költözünk az egyik szülőhöz és 5 éven belül összegyűjt egy jó kis házra Pesten,és családot szeretne velem alapítani.
Így is történt, az én anyumhoz jöttünk lakni. Ott hagytuk az albérletet,de azóta elmegy reggel 4 körül és este haza jön olyan 20- vagy néha 22 óra magaságába. Ilyenkor arra van ereje,hogy egyen,fürödjön,aludjon. Azért szex még van,de mióta haza költöztünk egyetlen egy napot voltunk kikapcsolódni Nyíregyen az állatkertben,meg vacsoráztunk. Ez volt Május 1-én. Azóta semmi,tudja mennyire vágyom. Azelőtt majdnem minden hétvégén kirándultunk. Nekem idáig ő volt a legjobb barátom,de ma már szinte nem is látom. Folyton a fejemhez vágja,hogy rossz nézni a bús képemet,de akkor miért nem törődik velem? Kérdésem a következő, jogos-e a hisztim,vagy bekéne fogjam a számat? Én jelenleg nem dolgozom,iskolába járok felnőttképzésre,mert nekem itt most nincs megfelelő munkám olyan helyre meg nem akar engedni ahol havi 70-80ért szétgürizem magam,így egész nap egyedül vagyok.
24L
A hiszti nem okd meg semmit, le kellene ülni, és átbeszélni vele ezt. Mert az szép, hogy a jövőtökért dolgozik, de úgy semmi értelme, hogy közben elhidegültök egymástól. Ebbe az eveken át tartó gürizésbe tönkre fog menni ő is, meg a kapcsolatotok is.
Neked is menned kéne valahova dolgozni, mert ez igy meg pláne gáz, hogy otthon csücsülsz. Ok, nincs olyan jó munka, de ez leginkább a te döntésed. Nincs olyan, hogy "nem akar engedni". Ez sem tetszik annyira az eészben, hogy mindent ő dönt el. Ő mondta, hogy oda költözzetek, hogy ennyit fog dologzni, hogy te milyen melót vállalhatsz el stb. Ezeknek közös elhatározásoknak kellene lenniük, mivel mindkettőtöket érint.
Mint az látszik, pont a közös jövőben gondolkodó férfiak lesznek jó alaposan kihasználva, meg jól megcsalva.
Bizony-bizony, érdemes a nőkkel tervezni, csak lehetőleg ne a tiéd, hanem más faszi nője legyen. :D
"Mint az látszik, pont a közös jövőben gondolkodó férfiak lesznek jó alaposan kihasználva, meg jól megcsalva."
Itt az a gond, hogy arról a bizonyos közös jövőről a pasi lényegében egymaga döntött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!