Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti biztosak vagytok abban amit mond és amit dolgozik a párotok odahaza, vagy csak úgy "bemondásra" elfogadjátok, hogy akkor gyári melós vagy mérnök, vagy üzletel?
Ne nézz madárnak. Igen tudom. Ez az alap.
Egy valakinél nem tudtam, mert éreztem, hogy az egész cégei csak álca..
Én arra tippelek, hogy a legtöbbeket érdekli, hogy a másik mit dolgozik.
Igen, biztos vagyok benne, hogy mit csinál a párom.
Természetesen biztos vagyok benne.
Ismerem több munkatársát, csomószor megyünk be együtt a munkahelyére, ráadásul nem hiszem, hogy valami más meló után még brahiból belefetreng hazafele valami olajtócsába, csak hogy azt mondhassa nekem hogy autószerelő. :DD Ráadásul a saját kocsija mágikus módon mindig ingyen szerelődik meg. Plusz gyanús, hogy valahogy mindig ott van a munkahelyén, ha ismerősöm, vagy közös ismerősünk viszi a kocsiját.
Nálunk mondjuk alap, hogy nap végén megbeszéljük, hogy kinek hogy telt a napja, mit dolgozott aznap, mi a stájsz a melóhelyen, ki mennyit izzadt, stb.
Szüleimnél is ezt láttam, este mindig megdumálták, hogy kivel mi történik munkában (volt többször, hogy egy helyen dolgoztak, máskor külön), párom szülei is, barátaink is...
Nem nagyon tudnék olyan ismerőst felidézni, akit nem érdekel a párja munkája.
Neked maffiózó a párod, vagy mi? Sohe fel sem merült bennem, hogy hazudna a párom a munkáját illetően. Szokott is egyébként néha beszélni róla otthon, egy-két kollégáját is ismerem, és van olyan, hogy délután a munkahelyénél találkozunk (van belépőkártyája, szóval nem csak úgy ott vár az épület előtt).
Eszembe se jutna olyannal járni, aki abból él, hogy becsap, átver, zsarol másokat, meg ki tudja, mi áron szerzi meg a pénzt. Messze nem tökéletes a pasim, de ez azért az alapelvárások között szerepel nálam.
Most már 12 év alatt beigazolódott, hogy valóban tanárkènt dolgozik az asszony. :)
Majdnem minden nap én viszem a suliba, és még mindíg nem járta ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!