Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg megtörténhet?
Sziasztok!
Éppen beértem a suliba, mikor a haverom mondta ,hogy látott egy filmet.A neve:Túl jó nő a csajom
Szerintetek tényleg lehet ilyen??
Egy dagi vagy csonti járhat egy bombázval??
Köszi a kommenteket!
igazából azért tettem fel a kérdést, mert rohadtúl undorodom magamtól, és nemtoom ha majd "fiatal felnött" leszek, akkor hogyan fogok kinézni,boldogulni a nökkel...
Meglepő, hogy a legjobb csajoknak a sulinkban mekkora nyomi volt a pasijuk, és fordítva is volt ilyen nem is kevés!
Simán megtörténhet, és ezt nem hiszi el sok ember és kisebbségi komplexusokkal nem hajt rá a jó prédákra!
Hát, valóban úgy van, hogy nem csak a külsőségek számítanak, viszont azért van egy határ. Ha nagyon túlsúlyos vagy, akkor fogyj le, ha nem is másokért, de Magadért! A többi meg nem annyira számít, ismerkedj lányokkal meg ilyenek, nem azzal kell indítani, hogy randira hívod őket.
Ez az előttem író leányzó nagyon felkeltette az érdeklődésem, több hasonló kéne... :)
Fel a fejjel!
19/F
ne undorodj magadtól :)
ha megbarátkozol magaddal, hidd el, a nők majd jönnek.
én sem szeretek tükörbe nézni, pedig a testemmel semmi gond, csúnya se vagyok, mégsem tetszik, amit látok. azért van mindig "pasim", hogy segítsenek békülni magammal, de hosszú távon sosem válik be. X idő elteltével mindenkinél elvesztem a "varázsom".
az összes fiú az életemben N1-es volt, mind külsőleg, és belsőleg is szintén.
L/17
Kedves 01:32-es válaszoló, örülök ha pozitív példát látsz a hozzám hasonló lányokban:), a hozzád hasonló fiúkból is kéne több, és akkor nem lenne itt semmi gond!:P
Így sincs egyébként kedves kérdező, ne ijedj meg:) az érdemel meg igazán aki a felszínen túl lát!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!