Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratom kifordult magából?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom kifordult magából?!

Figyelt kérdés
Egyutt vagyunk a párommal több mint 4 éve. Kapcsolatunk elejen sokat veszekedtunk,több problema is volt,aztán egy szakítás utan megoldódott. Általában minden heten talalkozunk,naponta szoktunk beszelni vagy esetleg 2naponta. A kapcsolatunk nagyon jo volt ezidaig. Mindent meglehetett beszelni a barátommal,jól el voltunk. Az előzmények pedig a következők: Múlt hónapban rosszul lett elvitte a mentő,magas vérnyomása miatt,gondolom,hogy a cigi miatt..nem kapott levegot stbstb. Elmagyaráztam neki h abba kene hagynia,de miutan jobban lett újra cigizett,mintha nem is neki mondtam volna,teljesen lesz..ta,nagyon ideges voltam Multheten elromlott a telefonja,de munka utan este fent volt nem keresett pár napig kozbe inni is volt a baratjanal,aminek örültem mert mostanaban szomorú h neki nincsenek már baratai,csak ő maradt neki. Miutan ramirt 4naprs ra nem volt semmi gond,majd miutan mondta hogy másnap is ott van meg isznak és muszaj bírnia az ivaszatot. Sztem azért erőltetni ennyire h jobban feloldódjon,mert nem igazan bírja a piat sem. Mondtam neki h azért annyira mem kene innia,mert eléggé féltem az előző incidens ota. Masnap rairtam h miért nem keres ilyenkor amikor egesz nap fent van. Fújta a magáét hogyha már nem foglalkozik velem minden bajom van,Sztem se kell osszeragadva lenni de azért napi 5perc beszélgetés igazan beleférne szerintem,miutan 4napig nem keresett. Utana neki is elmondtam és nem irt ra semmit,ma is irtam neki arra sem reagált. Most már hagyom ot,de elegem van ebbol a viselkedesebol amikor eddig normalis volt.. Néha eleg gyerekes a viselkedese,nem reg beszélgettünk rola,hogy mi van vele mostanaban és mondta h gondolkozik..aztán szobajott h tervezgeti a jövőjét és így nagy komolyan bevágta,hogy nem velem tervezi..amit nagyon nem tudtam hova tenni,de allitolag csak viccelt.. de ebbe nem tudom mi volt olyan vicces :D nagyon nehéz ezt a hosszu sztorit elmeselni röviden
2018. okt. 29. 22:22
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Az benne a legrosszabb,hogy nem tudom mivan :( oke hogy h most ilyen lett de ezelőtt meg minden működött,ahh kikeszit..hirtelen meg csak úgy nem szeretek ki vkibol.. hogyha meg ideje volt akkor is velem volt.. nekem ezek a dolgok nem férnek össze egyaltalan
2018. nov. 2. 10:15
 32/39 anonim ***** válasza:
Én is azt utálom, amikor mindenféle magyarázat nélkül idegenednek el és lépnek le az emberek a másiktól. Annyi gerinc nincs bennük, hogy a szemükbe mondják meg ha már nem úgy éreznek. Undorító egyszerűen.
2018. nov. 2. 10:26
 33/39 anonim ***** válasza:
Hirtelen nem fogsz kiszeretni belőle, de az, hogy tudatta veled, hogy nem veled tervezi a jövőjét, hogy a semmibe vesz téged - szerintem ezeket a dolgokat el kéne kezdenie feldolgozni az AGYADNAK, akkor könnyebben fogsz kiszeretni belőle. Te ragaszkodsz hozzá, közben totál negatív élményeket kapsz folyamatosan. Ezen gondolkozz el, aztán egyszerűbb lesz.
2018. nov. 2. 12:59
 34/39 A kérdező kommentje:
Igen,tudom. Csak nekem meg az is sokat nehezíti a dolgon,hogy van a varosban egy uzletuk és nekem azt mindennap látnom kell,ott van az anyukája és néha ő is.. olyankor meg szinte megbolondulok rendesen,nagyon sokat nehezít a dolgon
2018. nov. 2. 13:34
 35/39 A kérdező kommentje:
Szerintetek az most mire jo neki h az összes létező lányt bejeloli? :D nsgyon gyerekes
2018. nov. 2. 13:49
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Az gyerekesebb, ha még mindig ezen kattogsz.

Másnak is nehezítette már az életet, akár egy durvább válás miatt, ahol gyerek is volt, és kényszerszerű volt a találkozó néha a gyerek miatt.

Kezdj valamibe, mert az állandó kattogás ezen nem segít rajtad.. és kezdem úgy gondolni, hogy a leírtak ellenére te még mindig ragaszkodsz hozzá, és ha lehetne újra összejönnél vele.

Ez a legrosszabb az egészben.

2018. nov. 2. 15:26
 37/39 A kérdező kommentje:
Igen de nincs senkim és megbolondulok :( ha szolok vkinek h talalkozzunk senki nem ér ra vagy vmi dolga van. Én meg csak itt ülök a szoba kozepen és semmit nem tudok csinalni senkivel annyira rossssz tavol mindenkitől,nem is tudom mi lesz velem karacsonykor egyedul :(
2018. nov. 2. 15:47
 38/39 anonim ***** válasza:

Akkor foglald le magad a hobbiddal, remélem az azért csak volt mellette.

Beszélgess az ismerősöddel interneten keresztül, vagy próbálj meg megismerni másokat.

Azért mert jön a karácsony, attól függetlenül nem kell "valakivel" lenned, sokkal rosszabb, ha most amiatt ragaszkodsz valakihez, hogy ne egyedül legyél. Talán az esetedben igaz, hogy nem biztos, hogy azzal lennél, akivel amúgy boldog is lehetnél.

Család? Rokon? Unokatestvérek?

2018. nov. 2. 19:58
 39/39 anonim ***** válasza:
Ha kell neked a probléma, folytasd a dolgot kifulladásig!
2018. nov. 4. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!