Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom kifordult magából?!
Figyelt kérdés
Egyutt vagyunk a párommal több mint 4 éve. Kapcsolatunk elejen sokat veszekedtunk,több problema is volt,aztán egy szakítás utan megoldódott. Általában minden heten talalkozunk,naponta szoktunk beszelni vagy esetleg 2naponta. A kapcsolatunk nagyon jo volt ezidaig. Mindent meglehetett beszelni a barátommal,jól el voltunk. Az előzmények pedig a következők: Múlt hónapban rosszul lett elvitte a mentő,magas vérnyomása miatt,gondolom,hogy a cigi miatt..nem kapott levegot stbstb. Elmagyaráztam neki h abba kene hagynia,de miutan jobban lett újra cigizett,mintha nem is neki mondtam volna,teljesen lesz..ta,nagyon ideges voltam Multheten elromlott a telefonja,de munka utan este fent volt nem keresett pár napig kozbe inni is volt a baratjanal,aminek örültem mert mostanaban szomorú h neki nincsenek már baratai,csak ő maradt neki. Miutan ramirt 4naprs ra nem volt semmi gond,majd miutan mondta hogy másnap is ott van meg isznak és muszaj bírnia az ivaszatot. Sztem azért erőltetni ennyire h jobban feloldódjon,mert nem igazan bírja a piat sem. Mondtam neki h azért annyira mem kene innia,mert eléggé féltem az előző incidens ota. Masnap rairtam h miért nem keres ilyenkor amikor egesz nap fent van. Fújta a magáét hogyha már nem foglalkozik velem minden bajom van,Sztem se kell osszeragadva lenni de azért napi 5perc beszélgetés igazan beleférne szerintem,miutan 4napig nem keresett. Utana neki is elmondtam és nem irt ra semmit,ma is irtam neki arra sem reagált. Most már hagyom ot,de elegem van ebbol a viselkedesebol amikor eddig normalis volt.. Néha eleg gyerekes a viselkedese,nem reg beszélgettünk rola,hogy mi van vele mostanaban és mondta h gondolkozik..aztán szobajott h tervezgeti a jövőjét és így nagy komolyan bevágta,hogy nem velem tervezi..amit nagyon nem tudtam hova tenni,de allitolag csak viccelt.. de ebbe nem tudom mi volt olyan vicces :D nagyon nehéz ezt a hosszu sztorit elmeselni röviden2018. okt. 29. 22:22
11/39 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom.. :/
2018. okt. 30. 06:15
12/39 anonim válasza:
Az ilyen hirtelen változás oka sok esetben egy másik nő. Amint biztosnak érzi az új kapcsolatot, te mész a levesbe.
Ezért nem keres napokig: a másik nővel van.
Nem veled tervezi a jövőjét. Hanem mással.
Néha a legjobb, amit tehetsz, ha felismered, hogy hol vagy felesleges, és emelt fővel távozol.
13/39 A kérdező kommentje:
Hat eleg szar erzes... nekem tényleg minden szempontol ő volt az első,mindent vele terveztem,mindig itt vagyok neki...erre ő meg úgy használ ahogy jól esik neki..gondolom amikor szeretethianyos lesz visszatalal vagy épp mas baja van.
2018. okt. 30. 06:29
15/39 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy egyre kevésbé érdekled. Hagyd a fenébe. Lépj tovább! Nem érdemel meg.
16/39 anonim válasza:
Nem kifordult magából, egész egyszerűen megváltoztak az érzései és az érzelmei az irányodba... Nem tudom hogy miért nem veszed észre, hogy ez a kapcsolat gyakorlatilag már nem is párkapcsolat!
17/39 A kérdező kommentje:
De eddig semmi jele nem volt.. Rendeszeresen keresett,érdeklődött,találkoztunk is mostanaban többször,jól elvoltunk..Ha volt valami gond megbeszeltuk,változtatott magán.. de így néha teljesen mas lesz amikor semmit nem lehet vele kezdeni. Ezért nem ertem.. általában mindig fb-n veszunk össze..
2018. okt. 30. 09:31
18/39 A kérdező kommentje:
Most is ahogy latom Pesten van de nem hiszem h dolgozni van vagy fogalmam sincs,mert oda hajnalba járnak és 2oraja itthon volt meg azt irta ki.. de Pesten ilyen idobe minek talalkozna azzal a nővel is amikor van palija.. penze sincs nagyon..Bele fogok orulni ebbe a tudatlansagba
2018. okt. 30. 09:51
19/39 A kérdező kommentje:
Inkább dolgozik,nem gondolok inkább hulyesegekre
2018. okt. 30. 10:06
20/39 anonim válasza:
Próbálkozz egy kis rafinériával. Mondd neki azt, hogy terhes vagy. Aztán a reakció alapján dönthetsz. Valamerre tényleg mozdulnotok kell, mert 4 év nagyon hosszú idő már egy kapcsolatban. Lehet utána megváltozna és magába szállna kicsit. És utána szexnél védekezni sem fog már, így valóban teherbe eshetsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!