Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakolással lehet viccelődni?

Figyelt kérdés
Előfordult már hogy rám feküdt, és nem hagyta hogy felálljak mellőle. Meg azt is mondta hogy nem menekülhetek előle, és meg fog erőszakolni. De utána azt mondta viccel. Én vagyok a nő, ő a férfi.
2018. okt. 27. 13:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Attól függ milyen a kapcsolatotok mióta vagytok együtt és milyen az összhang.

Ha az én párom mondaná ezt, megpróbálnám visszatartani a röhögést és eljátszanánk hogy megerőszakol. Viccből ő is rámfekszik, nyúzgál, szorít, simogat, és mondja mennyire szeret. Néha túl erős volt, szóltam,hogy fáj és ilyenkor nagyon gyengéd lesz. Szerintem a te párod is hasonlóan szórakozik. Ha azon kivűl hogy elmondja ezeket, te nem szeretnéd és ő ezt tiszteletben tartja szerintem nincs gond. Pláne ha máskor sem mutatja az agresszió jeleit

De ezt te kell tudd, te párod.

2018. okt. 27. 15:31
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Esetleg viccelj azzal, hogy te meg elvágod a torkát álmában aztán röhöghettek mindketten egy jót. Mert az ilyenek nyilván marhára vicces dolgok, amiken lehet nagyokat hahotázni.
2018. okt. 27. 19:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem az...
2018. okt. 27. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Mondd azt neki, persze viccből, hogy legközelebb szopás közben ráharapsz.
2018. okt. 27. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!