Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakolással lehet viccelődni?
Figyelt kérdés
Előfordult már hogy rám feküdt, és nem hagyta hogy felálljak mellőle. Meg azt is mondta hogy nem menekülhetek előle, és meg fog erőszakolni. De utána azt mondta viccel. Én vagyok a nő, ő a férfi.2018. okt. 27. 13:36
1/14 anonim válasza:
Olyant nem csináltam, hogy ráfeküdtem, de mivel szerettem és rajongtam a lányért, be voltam rá indulva, így mondtam olyant, hogy most megerőszakollak. De persze nem a szó szoros értelembe. Neki tetszett, nem volt vele baja. :D
2/14 anonim válasza:
Én nem díjaznám... nem vicces.
30/N
6/14 anonim válasza:
Basszus, együtt vagytok, gondolom szimplán csak kívánt. Kétlem, hogy komolyan gondolta volna, hogy megerőszakol.
Ha meg van szex köztetek normálisan, pláne.
Fenének kell mindent halál komolyan venni.
7/14 anonim válasza:
Nálunk megvan a bizalom, úgyhogy szoktunk ilyet játszani. Hol a párom kezdi a játékot, hol én, mindketten beindulunk rá, és mindketten tudjuk, hogy játék. Ismer annyira, hogy pontosan tudja, hogy mikor vagyok erre vevő, és meddig mehet el, hogy ne fájjon, ha lefog.
8/14 anonim válasza:
Erre nincs szabály. Nekem ez tuti nem lenne vicces, utána félnék vele szexelni egy darabig, hogy mit fog csinálni.
9/14 anonim válasza:
Ez milyen kérdés, basszus? Most másoktól várod a parancsot, hogy felháborodj-e vagy sem? Hihetetlen, hogy valakinek ennyire nincsenek önálló elképzelései
10/14 anonim válasza:
Akiről elhiszed, hogy ilyenre képes lenne, és nem csak egy rossz vicc, azzal minek vagy együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!