Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet párkapcsolatban élni egy olyan férfival aki nem elégül ki a monogámiában?
A problémám igen komplex. Egy éve vagyunk együtt, amiből két hét távkapcsolat a másik két hétben élünk együtt.
Már a kapcsolatunk elején paralel volt egy másik nője is aki tőlem 20 évvel idősebb tőle meg 7-tel. Véletlenül derült ki, szakítottak, megbocsátottam ment tovább az élet. De közben azért voltak kis nüanszai amit persze szisztematikusan tagadott hogy lenne tartalma is. Ami nagyon hozzá köt az a szex. Nem egészen szokványos szexualitással rendelkezek és ő mindenben partnerem és kielégíti a vágyaimat. Nem kell itt nagyon vad dolgokra gondolni csak ami az átlag szexuális inteligenciával rendelkező embereknek már nem férne bele.
Ezen felül a gyermekeimmel is nagyon kedves figyelmes. Azt mondja, hogy tőlem jobb nője még nem volt 😂, és hogy velem velünk képzeli el az életét.
Ez nagyon szépen hangzik. A baj, hogy nem hiszem egy szavát sem. Nagyon sok ellentmondásba ütközik a spontán beszélgetések alkalmával némi alkoholos befolyásoltság alatt azzal amit a jól meggondolt józan eszével mond.
Mit gondoltok fog ez változni nálam vagy nem? Mert azt tudom hogy nekem kell őt így elfogadni mert ő nem képes a változásra.
Azt reméli, hogy a szex ami egyre meredekebb mélységekbe merül összetart bennünket a közös kaland a titok.
Szerintem elég sok embernek van, nem szokványos szexuális vágya és fantáziája. Manapság egyre ritkább az, talán főleg a férfiak terén. Szóval nem hiszem, hogy ez a semmiség egy olyan dolog kéne legyen köztetek, amit mástól nem kaphatsz meg.
Másban is meglehet ez a fajta vágy, aki ugyanúgy normális veled és a gyerekeddel is. Ráadásul olyan, akinek te te vagy, és nem kell közben több nővel kavarnia.
Nem fog változni, neked kéne elfogadnod így ahogy van. De a kérdés, hogy el akarod így fogadni a fentebb leírtak után?
A gyereknek is biztos, hogy jó példa, hogy a nevelőapja ki-ki tekinget a kapcsolatból, amit rajtad keresztül fog idővel észrevenni. Nyilván ez neked nem tetszik, úgyhogy de, a gyerek is idővel látni és érezni fogja, hogy az anyjánál valami nincs rendben.
Kétlem, hogy az én szexualitás oknál extrémebb lenne a tiéd. Szerintem beteg ez a kapcsolat és csak szexre alapozva remélni az összetartozást...hmmm.
Valóban így akarsz élni? Egy ilyen kamu emberrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!