Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti párkapcsolatban élve mire szoktatok rendesen bepulykulni?
Figyelt kérdés
A szó jelentése = berágni, dühbe gurulni.
Kört is!!!
2018. szept. 20. 21:41
1/12 anonim válasza:
Miért használsz olyan szót, amit utána meg kell magyarázni?
Akkor vagyok mérges, ha okom van rá. Pont mint te.
⭕
2/12 anonim válasza:
Amikor nincs lehajtva az a nyomorult WC-ülőke...
3/12 anonim válasza:
Az en hazassagomban nincs ok h mire sertodjek be.
🚫
4/12 A kérdező kommentje:
#1: társadalmi kísérlet részeként. Nem tudom értelmezni a kommentedet. A kör az kor valójában. Írd oda.
2018. szept. 20. 21:54
5/12 anonim válasza:
Ha nem tudod, átlagos ember mikor dühös, akkor ne kíséletezgess a társadalommal.
6/12 anonim válasza:
Kommunikáció és az érzelmek kifejezésének hiánya többszöri kérés után is
7/12 anonim válasza:
Amikor direkt gyerekesen viselkedik és azt hiszi, hogy ez vicces.
8/12 anonim válasza:
A trehányságért mindig pipa vagyok.
9/12 anonim válasza:
Ha trehány, ha meg akar velem olyamsit csináltatni, amit ő is simán meg tudna, de lusta, ha gyerekes.
10/12 anonim válasza:
Ne vetítsd rám ki, kedves.
Simán megkérdezhetted volna, mi idegesít. De nem, "bepulykulni"... a nő érzelmeit lenéző szót választottál, direkt az van a kérdésben, hogy azt mindenki lássa és jöjjön. Különben nem magyaráztad volna meg.
És ezen az oldalon általában az mircimorci (lenéző szó az érzelemeidre), akinek nem sikerül nőt szereznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!