Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy új párkapcsolatban élő nő meddig bírja ki ha nincs rendesen megszexuálva?
"megszexuálva?" XD
Ez egyébként nem kapcsolat, hanem csak a külvilágnak/exnek mutatja, hoyg van új nöje!
Hat 1-es egyet kell értsek veled!Mert en is ugy vagyok vele,hogy ha a szex szar akkor minden szar!
2-es szerintem inkább a csaj akarja azt mutatni a kulvilag fele hogy mekkora nagy a boldogság.
Utolsóval értek egyet. Nekem van egy ismerősöm, aki állandóan azt hangoztatja, ha az első szex rossz, akkor mehet a nő amerre lát, ő nem fogja tanítgatni.
Pedig ez nem tanítgatás, hanem tényleg egymás jobban megismerése... az exemmel az első szex felejthető volt, és a második-harmadik próbálkozás sem volt túl emlékezetes. Nem nagyon tudta még, hogy nekem mi hogyan jó, sőt, én magam sem tudtam akkor még, mert bár már nem voltam szűz, de mégis tapasztalatlan voltam, és félénk. Idő kellett, mire feloldódtunk, és mire rájöttünk, mi hogyan jó kettőnknek. Nem évek, de pár hónap eltelt, mire eszméletlen jó lett.
A jelenlegi párommal már kicsit más volt a helyzet, az első is már nagyon jó volt, annak ellenére, hogy nem volt orgazmusom. Vele már gyorsabban egymásra hangolódtunk, és húha.
26L
"6" reagálva....
A legtöbb férfi egy csapnivalóan rossz első szex után odébbáll, ez szinte borítékolható. Ellenben egyet értek veled abban,hogy a jó szexhez kell a bizalom és az összhang, de ehhez inkább rutin kell mint nagy szerelem. Én 20 évesen olyan szerelmes voltam a partnereimbe, hogy madarat lehetett volna fogatni velem, de ez nem segített. Amikor a mostani partneremet megismertem, akkor az első alkalom is olyan volt, hogy alig tudtam másnap felkelni, a korábbi próbálkozások értelmét vesztették.
Ha valamilyen okból szétmennék a mostani párommal és újra randizgatnék akkor biztosan nem kezdenék egy bizonytalan,gátlásos partnerrel, mert ez kihat a szex minőségére. Ha kicsit tapasztalatlan az nem baj, de ne legyen görcsös, ne legyen elutasító,mert akkor repül.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!