Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy új párkapcsolatban élő nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

D. Brasco kérdése:

Egy új párkapcsolatban élő nő meddig bírja ki ha nincs rendesen megszexuálva?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy az újdonság ereje,meg a friss szerelem miatti rózsaszín köd miatt meddig tudja azt elnézni,hogy az új hapsinak vagy nem áll fel,vagy letereli állandóan,vagy mindkettő!De egyszóval a lényeg hogy nincs rendesen kielégítve!Ráadásul egy olyan nőnél akinél a szex nagyon fontos!
2017. aug. 30. 07:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Hát en biztos nem sokáig. 3-4 alkalommal próbálkoznék max. Ha nem megy, akkor nem megy. De én a jó szex után leszek csak igazán szerelmes, addig csak vágy/vonzódás... ami el is múlna gyorsan, ha a szex nem működik.
2017. aug. 30. 08:04
 2/16 anonim ***** válasza:
76%

"megszexuálva?" XD

Ez egyébként nem kapcsolat, hanem csak a külvilágnak/exnek mutatja, hoyg van új nöje!

2017. aug. 30. 08:08
 3/16 anonim ***** válasza:
35%
A jó kapcsolat alapja a jó szex. Első alkalommal betudnám a lámpaláznak. De abban a pillanatban repülne, amint "letereli" a témát. Ha már a kapcsolat elején nehezére esik megdugni, akkor húzzon a faxba.
2017. aug. 30. 08:11
 4/16 A kérdező kommentje:

Hat 1-es egyet kell értsek veled!Mert en is ugy vagyok vele,hogy ha a szex szar akkor minden szar!

2-es szerintem inkább a csaj akarja azt mutatni a kulvilag fele hogy mekkora nagy a boldogság.

2017. aug. 30. 08:14
 5/16 anonim ***** válasza:
40%
Egy jó kapcsolat alapköve, a jó szex, mind két félnek. Az nincs, lehet darabig szenvedni a kapcsolatban, de értelme nincs.
2017. aug. 30. 08:22
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Wtf? A jó kapcsolat alapja a jó szex? Ez most komoly? Szerintem pont fordítva van. A jó kapcsolat következménye a jó szex. Borzasztó ingatag alap egy kapcsolatnak a szex. A kérdésre is válaszolva: nem tudom. Nekünk időbe telt a férjemmel, amíg sikerült elkapni egymás ritmusát. Az első alkalom csapnivaló volt. A második már picit jobb. És ahogy egyre jobban megismertük egymást, egyre inkább kialakult a bizalom, egyre jobban feloldódtak a gátlásaink, erősebb lett a szerelem érzése, úgy lett minden alkalommal egy picit jobb a szex. Ha jól emlékszem, olyan 2-3 hónap kellett, mire igazán jó lett.
2017. aug. 30. 08:51
 7/16 anonim ***** válasza:
De rég hallotam már ezt a szót :DDD
2017. aug. 30. 08:55
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval értek egyet. Nekem van egy ismerősöm, aki állandóan azt hangoztatja, ha az első szex rossz, akkor mehet a nő amerre lát, ő nem fogja tanítgatni.

Pedig ez nem tanítgatás, hanem tényleg egymás jobban megismerése... az exemmel az első szex felejthető volt, és a második-harmadik próbálkozás sem volt túl emlékezetes. Nem nagyon tudta még, hogy nekem mi hogyan jó, sőt, én magam sem tudtam akkor még, mert bár már nem voltam szűz, de mégis tapasztalatlan voltam, és félénk. Idő kellett, mire feloldódtunk, és mire rájöttünk, mi hogyan jó kettőnknek. Nem évek, de pár hónap eltelt, mire eszméletlen jó lett.

A jelenlegi párommal már kicsit más volt a helyzet, az első is már nagyon jó volt, annak ellenére, hogy nem volt orgazmusom. Vele már gyorsabban egymásra hangolódtunk, és húha.

26L

2017. aug. 30. 08:59
 9/16 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó = 6-os.
2017. aug. 30. 08:59
 10/16 anonim ***** válasza:

"6" reagálva....

A legtöbb férfi egy csapnivalóan rossz első szex után odébbáll, ez szinte borítékolható. Ellenben egyet értek veled abban,hogy a jó szexhez kell a bizalom és az összhang, de ehhez inkább rutin kell mint nagy szerelem. Én 20 évesen olyan szerelmes voltam a partnereimbe, hogy madarat lehetett volna fogatni velem, de ez nem segített. Amikor a mostani partneremet megismertem, akkor az első alkalom is olyan volt, hogy alig tudtam másnap felkelni, a korábbi próbálkozások értelmét vesztették.

Ha valamilyen okból szétmennék a mostani párommal és újra randizgatnék akkor biztosan nem kezdenék egy bizonytalan,gátlásos partnerrel, mert ez kihat a szex minőségére. Ha kicsit tapasztalatlan az nem baj, de ne legyen görcsös, ne legyen elutasító,mert akkor repül.

40F

2017. aug. 30. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!