Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy új párkapcsolatban élő nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

D. Brasco kérdése:

Egy új párkapcsolatban élő nő meddig bírja ki ha nincs rendesen megszexuálva?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy az újdonság ereje,meg a friss szerelem miatti rózsaszín köd miatt meddig tudja azt elnézni,hogy az új hapsinak vagy nem áll fel,vagy letereli állandóan,vagy mindkettő!De egyszóval a lényeg hogy nincs rendesen kielégítve!Ráadásul egy olyan nőnél akinél a szex nagyon fontos!
2017. aug. 30. 07:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy jelen peldaban nem arról van szó hogy nincsenek egymasra hangolodva stb,hanem arról hogy hogyan lehetne ez az egész jó ha mar ilyen alapvető problémák vannak már az elején hogy az embernek bő fél órás kiserletezes után sem sikerül sehogy sem felállítani a répát
2017. aug. 30. 09:30
 12/16 anonim ***** válasza:

6ra reagálva

Tehát a második/harmadik alkalom már jó volt, ez klassz.

De a kérdés az volt, hogy a partnernek fel sem áll, tereli is a témát. ettől még lehet a férfi édes, helyes, jó beszélgetőtárs, ami a jó kapcsolat alapja. de meddig működik ez szex nelkül?

szerintem nem sokáig, vagyis működhet, csak barátságként. az evidens, hogy meg kell ismerni a másikat, a testét, a vagyait, ez ritkán megy kapásból rögtön. de ha össze se jön az együttlét, hát úgy nehéz.

2017. aug. 30. 09:33
 13/16 anonim ***** válasza:

#12:Nem saját tapasztalat,de aki szereti a másikat,az kitart mellette,ha megjelenik az általad említett merevedési zavari.

Leglább addig,amíg az összes lehetőséget ki nem próbáltátok. Testi-lelki okai vannak és ennek leküzdéséhez fontos a partner. Persze egyszerűbb kidobni a másikat. Főleg akkor,ha az egyénnek a szex a párkapcsolat alapja,és nem pedig "csak" egy fontos eleme.

2017. aug. 30. 12:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát én nem vagyok ilyen nemes lelkű irgalmas szamaritánus. Fentebb már írtam, nálam a szerelem is csak azután alakul ki igazán, hogy tudom, szexuális téren is passzolunk es jó. nem az első alkalomtól várom a csodát, de nem is próbálkoznék többet 3-4 alkalomnál, mert ha egyaltalán nem megy, akkor a kezdeti vonzódás elég hamar csak baráti érzéssé válna. Nekem fontos a szex, ha nem is a legfontosabb, de egy olyan része a kapcsolatnak, ami ha nincs, nem jó, akkor összedől az egész. De nem vagyunk egyformák, van aki kibírja hónapokig/évig (jó) szex nélkül, más meg nem. (én orgazmust sem színlelnék soha, és nem is lennék meg nélküle. nem mondanám, hogy szuper volt édesem, semmi gond, hogy nem tudtál kielégíteni...stb. meg jó, hogy a férjemmel nincs ilyen gondunk, rögtön megvolt az összhang)
2017. aug. 30. 13:11
 15/16 anonim ***** válasza:
#14: Ez már a te bajod 😉
2017. aug. 30. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:

3-4 alkalom és utána kuka.

Exemmel másfél évet húztam le, hogy 10/8 nem állt fel vagy félúton lelankadt neki.

Soha többet nem játszunk ilyet, de a párom szuper az ágyban. ;)

2017. aug. 31. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!