Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban szokás kérni egymástól valamit születésnapra?
Én egyszer azt kértem a "barátnőmtől", hogy többször ölelhessem meg ezen a napon, de alapvetően én már senkitől nem kérek semmit.
Feltételezve, hogy két ember párkapcsolatban van egymássál nagyjából csak tudja az egyik a másikról, hogy minek örülne.. például kedvenc parfümöt születésnapra jobb megvenni, mint egy tésztaszűrőt.
Hát ez pont a két embertől függ. Én nem szeretem a meglepetéseket. Sokkal jobb, mikor tudom, hogy a vágyott dolgot mikor kapom meg. Engem a várakozás is felcsigáz. Ha meglepit kapok, csak szenvedek, eddig soha senki nem adott olyat, amire vágytam.
Csak az a baj, amikor valaki saját magát vetíti ki a másikra. Én mindig megkérdezem, mit szeretne a másik. Van egy barátnőm, aki szereti a meglepetéseket. Nem mond soha semmit. De tudja, hogy én meg gyűlölöm a meglepiket, és leszarja. Kaptam egy nyanyás drága sálat, mikor olcsón tudtam volna mondani valamit. Neki elég nyers, már-már bunkó stílusa van, így mikor megkérdezte, miért nem hordom a sálat, megmondtam, hogy mert nem tetszik.
Lehet. Miert ne lehetne ?
Én mindig valami fuxot kaptam.
Mar untqm.
Jött a 40. Születésnapom.
És elmondtam mit szeretnék.
Egy pálcát kértem .
Így neki is könnyebb volt. Nem kellett agyalnia mit vegyen.
Isten ments, hogy meglepi legyen.
Megkérdezem mit kér, azt kap (max. 5 EFt értékig).
Ha nem mondja meg, akkor virág-csoki kombó, oszt jó napot!
Ugyanígy elvárom, hogy megkérdezze, mit szeretnék.
Vagy megveszi, vagy beszáll valamennyi pénzzel, és én veszem meg.
Mert ha olyat kapok, ami nem kell, azt eladom a neten, vagy landol a kukába.
Szoktam időnként megjegyzéseket tenni a párom előtt, hogy de finom illata volt xy parfümnek, vagy de örülnék egy olyan tűzpiros rúzsnak, vagy egy hajsütővasnak. Eddig mindig megkaptam, amire vágytam. Nála már nehezebb kitalálni, mert ő nem tesz ilyen megjegyzéseket, viszont amikor ő videókat néz és én olvasok, azért oda szoktam lesni, hogy mi érdekli, mitől csillan fel a szeme. Így sikerült már meglepnek egy VR szemüveggel, egy szép órával, a legutóbb meg egy bluetooth-os transzmitterrel, vagy mi fene. :-) Szóval csak figyelni kell a másikra.
Konkrétan még sosem kértem szerintem, hogy légyszi'ezt és ezt vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!