Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külföldi nyaralás a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldi nyaralás a párotok nélkül?

Figyelt kérdés

Igazából az exemmel kéne kezdeni, aki ott húzott le anyagilag ahol csak tudott, munkanélküli volt és én mindent megadtam neki, ahogy a családjának is. Hetente leutaztam hozzá, holott drága volt a MÁV jegy és a legelső vonattal kellett elmennem dolgozni hétfőnként, mert 3 órányira laktak Budapesttől, víz se volt bevezetve hozzájuk stb, egy barom voltam. Végül 2 év után én szakítottam vele, mert megőrült és gyilkossággal fenyegetett, féltékenységi rohamokat rendezett, öngyilkossággal is fenyegetőzött egy késsel a kezében. Ez az előzmény.

Az a gond, hogy a mostani barátnőmön (akivel 4 éve együtt avygunk) csapódik ez le. Ő egyetem mellett dolgozik, én 8 évvel vagyok nála idősebb és jól keresek. A haverokkal évente elmegyek 3-4 alkalommal külföldre, és tényleg nem kérdeztem meg soha, hogy akar-e jönni velünk/vagy kettesben, mert keveset keres és én még egyszer senkit se fogok eltartani, nem ismétlem meg az exemmel történteket, évente 1x elmegyünk nyaralni Mo-on belül, ahol felesben fizetünk. Nem vagyok senki csicskája.

Viszont ő most kitalálta, hogy megy egy nyirkos-hideg-esős országba, mert valamiért az ilyen elcseszett helyekhez vonzódik, UK, Skandinávia. Kész tények elé állított, hogy ő mindenképpen lefoglalja a fél év múlva induló repülőjegyet vagy velem vagy nélkülem. Nincs közvetlen járat persze, hanem minimum 1 átszállással és nekem semmi kedvem halálra fagyni vagy megfázni.

Valahol megértem, mert eddig én se voltam fair (ebben igaza volt), de rosszul esik, hogy ahelyett, hogy azt mondta volna, hogy válasszunk ki egy helyet közösen és menjünk el nyaralni, mert van elég pénze végre, ahelyett lelépne egyedül a világ másik felére, ki tudja ki rabolná ki/késelné meg, semmi túlélőösztöne nincs. Vagy kíváncsiságból lefeküdne valakivel, mert rajtam kívül még nem volt mással.... Tudom, hogy egy farok vagyok, de képtelen vagyok a pénzkérdésből engedni, nekem szükségem van a tudatra, hogy nem használ ki anyagilag, mint az exem, de semmi kedvem egy olyan nyaralásra fizetni, amit utálnék és emiatt halasztódna az én kedvenc országom meglátogatása. Egy rakat dolog a szememre lett hányva, de én ezt még középiskolásként megígértem a legjobb barátomnak, hogy együtt megyünk el oda, és ha szakítunk, akkor nem akarom, hogy az árnyékoljon be egy emléket, hogy "igen, az exemmel mentem el oda".

Mit gondoltok erről?

2018. okt. 12. 20:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

#8 jaja, ha gyerek lenne, akkor is menne a konyveles, en vettem 20 pelenkat, akkor most te jossz.

Es mi az, hogy te a 100 forinttal olcsobb bebbbietelt veszed, akkor en se veszem a dragabbat, nem vagyok senkinek a csicskaja.

2018. okt. 12. 21:26
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

Basszus, ha 3-4 alkalommal utazol egy évben és egyszer elviszed, az még nagyon nem eltartás. Akkor lenne eltartás, ha fizetnéd a lakbérét,a rezsijét, meg a többi költségét. Ahogy az exednél csináltad.

Gondolom, első kapcsolata ez, nincs sok önbizalma és ezért nem szakított még veled.

Veled ellentétben neki legaláb eszébe jutottál, hogy esetleg nem akarnál-e jönni.

Tudom, 4 év után már nincs rózsaszín köd, de ha szeretnéd azt a csajt, nem azon vartyognál, hogy hideg van, meg lecsúszol a kedvenc országodról, meg átszállás, hanem örülnél, hogy veled van.

Ritka egy egoista és sóher dög vagy, kérdező.

2018. okt. 12. 21:38
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk kezdjük ott, hogy hetente leutaztál az exedhez, és most ezt felhozod mint anyagi lehúzást? Nem azért mentél hozzá, mert vele akartál lenni?

Reméljük a barátnőd az utazása során talál majd egy normális pasit, aki majd vele utazgat, nem a haverjaival.

2018. okt. 12. 21:49
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gàz vagy. Parasztul viselkedsz, majd mikor visszakapod, akkor nyivàkoksz, h te nem lettèl megkèrdezve az uticèlról.Hagyd el ezt a lànyt, legyen esèlye talàlni rendes tàrsat. Neked meg iràny egy pszichológus, ès ha túltetted magad az exen ès újra normàlis lettèl, akkor kezdj kapcsolatba.
2018. okt. 12. 21:59
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy idióta hogy veled van. Szánalmas, megkeseredett, önző vagy. És fogalmam sincs mi a fene bajod van.
2018. okt. 12. 22:50
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja és remélem elhagy a gcibe.... Nem való neked párkapcsolat. Remélem aztán a haverjaid is lepattannak egy idő után. Aztán feldughatod a pénzed ahova akarod.
2018. okt. 12. 22:52
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Semmitérő, gusztustalan ember vagy. Nem is értem, hogy lehet veled még. A cipőm sarkát sem törölném beléd.

Boldogít a pénz? Akkor hagyd el, hadd találjon normális párt, te meg légy boldog az értéktelen pénzeddel meg az üres utazásaiddal.

2018. okt. 12. 23:27
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Biztos kimaradt pár részlet a sztoriból, de nem igazán értem, hogy pontosan hogyan is húzott le az ex. Ha le kellett utazni hozzá, akkor ő a szüleivel élt, ők tartották el nem te. Arról hogy te a hétfői első vonattal mentél el és nem a vasárnapi utolsóval, megint csak nem a csaj tehet, te döntöttél. Egyáltalán miért, meg hogy jöttél össze olyan csajjal, aki az ország másik végében él?

Végül is tökmindegy. Ha a mostani csajodat csak egy kicsit is szereted, tégy neki egy nagy szívességet és szakíts vele. Ne vesztegesd tovább az idejét.

2018. okt. 12. 23:58
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

miért ezt a lányt bünteted a régi sérelmeidért?

nagyon remélem, legalább egy lefekvés erejéig összejön valakivel, és rájön, hogy rajtad kívül is van világ.

"megígértem a legjobb barátomnak, hogy együtt megyünk el oda, és ha szakítunk, akkor nem akarom, hogy az árnyékoljon be egy emléket, hogy "igen, az exemmel mentem el oda"." - te jó ég, ez aztán a pozitív hozzáállás a közös jövőhöz...

nő vagyok, és engem is alaposan megkopasztott a volt férjem. de eszembe sem jutott, hogy centizzek a a 2. (és egyben utolsó:)) férjemmel. úgy nem lehet előre jutni, gyereket nevelni.

egyébként érdekes lány, jó fej lehet a csajod. meg kicsit málé is, hogy még a 2., nélküle töltött kiruccanásod után nem dobott ki a büdös csába.

2018. okt. 13. 07:24
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi gyökér vagy, nincs ezen mit ragozni.
2018. okt. 13. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!