Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim lódított nyaralás előtt 1 nappal. Mit tegyek?
Holnap délben indulnánk Balatonra 6 napra a pasimmal, a családjával, illetve az én családommal. Le van már minden foglalva, kifizetve május óta.
Tegnap és ma este is a pasim elment a haverjaival kikapcsolódni, mondván, hogy ugye együtt leszünk, velük is lesz egy kicsit(külföldön dolgoznak ezek a haverjai, így ritkán találkoznak).
Most véletlen láttam meg a facebookon, hogy a pasim és a haverjai több csajjal is vannak, holott elméletileg ez kanbuli lett volna, amire engem nem is hívott.
A képek véletlen kerültek fel, az egyik srác részegen feltette, azóta még nem tudtunk beszélni a barátommal.
Nekem rengetegszer mondta, hogy nincs csaj ebben a társaságban, ezért is esik ez rosszul.
Én így nem tudok önfeledten nyaralni, ráadásul volt már ilyen eset, amikor kanbulira ment, azt odacsöppent 3-4 lány, akiket LETAGADOTT, hogy ott sem voltak.
Több eset lehetséges.
1. Véletlenül csöppent oda néhány lányismerős, és ha már így alakult, velük buliztak tovább.
2. Mivel a barátod tudja, hogy féltékeny típus vagy, ezért meg se merte neked mondani, hogy a buliban csajok is lesznek, félve attól, hogy kivered a hisztit.
Az 1. és a 2. eset együttesen is fennállhat.
3. A barátod gerinctelen, megcsal, lesz.r téged, meg minden szörnyűség, amit csak el tudsz képzelni. Neked kell ismerned annyira, hogy tudd, kitelik-e tőle ilyesmi.
Szerintem amíg nem kerül fel róla valami kompromittáló kép, amelyen egy félmeztelen csaj ül az ölében, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!