Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zűrös párkapcsolatban vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zűrös párkapcsolatban vagyok (se veled se nélküled). Nem tudom mi tévő legyek hogyan tovább?

Figyelt kérdés
14 évi együttélés után szakítottam vele tavaly júniusban feltételezett megcsalások, lopás miatt. De idén februárba újra kezdtük bízva abban hogy mindenki tanult a hibájából. De minden csak rosszabb. Totál kész vagyok mint idegileg. Mint lelkileg. Hogyan tovább? 3-4 fő probléma van a kapcsolatban. 1. Miután szakítottunk apu látni se bírja hozzánk nem jöhet,szóval vagy itthon alszom egyedül vagy vele az anyjáéknál. 2. Úgy érzem hogy megcsal folyamatosan (rendszeresen,sokszor).. miközbe ő lefenyített hogy nagyon rossz dolgokat tesz ha én lépek félre. Tehát arabos mentalitás. Neki lehet,nekem nem! Miközbe mindemelett szerintem figyeltet is,hogy tényleg minden úgy legyen ahogy ő szeretné. 3...és a legdurvább.. szerintem éjjel míg alszom bedrogoz és többes szexbe visz bele vagy "elad"..vagy nem tudom..de valami zajlik.. A figyeltetés akkor is működött mikor külön voltunk emiatt meglehetősen nehéz komoly kapcsolatot kialakítanom. Ha vele vagyok nem merek aludni,nem tudom hol aludjak,+ a kín hogy neki mindent nekem semmit! Egyszerűen megőrülök! Tudom most jön az hogy "'szakítsak vele" akkor is fenyeget hogy ha megteszem kirugat,volt már hogy bement munkahelyemre balhézni. Már több éve tart ez,már azóta vagy az 5. munkahelyemen vagyok.Ráadásul tavaly anyut is elvesztettem. Ez az élet nekem paga a pokol. (Ráadásul nem is értem mért ilyen..mert akár nyitott kapcsolat akár hűségről legyen szó,én rugalmasan állok a dolgokhoz,de az igazságtalanságot nem bírom!) 34 n

2018. okt. 10. 14:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na, szakítottál már vele?
2018. okt. 20. 16:53
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Ez a történet sem elölröl, sem hátulról nem stimmel. Vélhetöen lány vagy, aki min 28 éves (mert ugye legalabb 14 évesen kezdted és ehhez jön a 14 év ezzel az arab macsó piti bünözövel.

A szöveged primitív stílusa szerint egy 15 éves kamaszlány vagy, kóros fantáziálással, kérlek ne fárassz itt minket.

2018. okt. 21. 07:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és 35 éves! Senkit nem fárasztok ez a valóság! Örülj neki hogy nem tudod mire képes az alvilág. Voltam renőrségen de bizonyíték hiányában elzavartak. Amúgy meg korruptak,ők is beszéltek a rólam keringő videókról,de mikor bemegyek játszák a hülyét.Amúgy meg mitől primitív az írásom? Szerintem értelmesen fogalmaztam,ha te nem vagy képes felfogni mit írok akkor a probléma a te elmédben van!
2018. okt. 21. 11:27
 14/17 A kérdező kommentje:
ma 07:50 Hogy jött ez hogy 15 éves vagyok?! Érettségim és 3 szakmám van gyere találkozzunk és beszélgessünk okoska! Már ha képes vagy értelmesen beszélgetni!
2018. okt. 21. 11:36
 15/17 A kérdező kommentje:
tegnap 16:53 Akármikor szakítani akarok kirugat az aktuális munkahelyemről,most is egy hajszál volt hogy szakítottunk hétfőn,már csak az egymásnál maradt holmit rendeztük volna el,még aznap kirúgtak! Pedig nem tudtak róla,legalábbis tőlem nem! Ráadásul becsülettel dolgoztam.Direkt csinálja hogy ne tudjak egyedül megélni. Pedig meg tudnék ha nem rúgatna ki. Az előtte lévő munkahelyemre is bement balhézni. ..hogy tetézze a "társasága" péntek éjjel meglopott,elvittek egy halom ruhát. A rendőrség újfent szokásához híven nem csinál semmit.
2018. okt. 21. 11:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj szerintem te tök gáz vagy. Aki ki akar lépni egy kapcsolatból legyen az bármilyen megtalálja rá a módját. Te kifogásokat keresel. Talán a családod nincs melletted? Apud biztosan segítene mert mint írtad nem kedveli a fazont amit meg is értek. Hagyjál már ezekkel a süket alvilág szövegekkel. Tegyél azért b***meg hogy elszakadj tőle ne csak nyavajogj. De mivel azt írtad hogy újra összejöttetek meg is érdemled hogy szenvedj mellette ha már voltál ekkora hülye.
2018. nov. 2. 17:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Eskü jó szándékkal írom, szerintem szedd a gyógyszereket,ha felírtak valamit! És ne paráztasd magad fölösen, amiket írsz, eléggé hajaz paranoiás téveszmére.

Én is 16 körüli kamaszra gondoltam először, meglepő, hogy 34 éves vagy. Apukád csak félt, ha nem adott rá okot, inkább bízz meg benne!

Ha meg van diagnosztizált betegséged, de te semmibe veszed, az a legrosszabb.

Nem hihető, hogy egy 34 éves nő, aki megmenekül egy bántalmazó kapcsolatból, az fél évvel később visszamegy a szharba, hogy "megpróbálja". Ezt onnan tudom, mert anyám is élt ilyenben, pedig ilyenekről szó sem volt, de még ő sem ment vissza a fosba, miután el tudott onnan jönni.

Nem bántásnak írtam amit írtam,hanem csak a leírtak alapján segítő jelleggel.

2018. nov. 2. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!