Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zűrös párkapcsolatban vagyok (se veled se nélküled). Nem tudom mi tévő legyek hogyan tovább?
Ez a történet sem elölröl, sem hátulról nem stimmel. Vélhetöen lány vagy, aki min 28 éves (mert ugye legalabb 14 évesen kezdted és ehhez jön a 14 év ezzel az arab macsó piti bünözövel.
A szöveged primitív stílusa szerint egy 15 éves kamaszlány vagy, kóros fantáziálással, kérlek ne fárassz itt minket.
Eskü jó szándékkal írom, szerintem szedd a gyógyszereket,ha felírtak valamit! És ne paráztasd magad fölösen, amiket írsz, eléggé hajaz paranoiás téveszmére.
Én is 16 körüli kamaszra gondoltam először, meglepő, hogy 34 éves vagy. Apukád csak félt, ha nem adott rá okot, inkább bízz meg benne!
Ha meg van diagnosztizált betegséged, de te semmibe veszed, az a legrosszabb.
Nem hihető, hogy egy 34 éves nő, aki megmenekül egy bántalmazó kapcsolatból, az fél évvel később visszamegy a szharba, hogy "megpróbálja". Ezt onnan tudom, mert anyám is élt ilyenben, pedig ilyenekről szó sem volt, de még ő sem ment vissza a fosba, miután el tudott onnan jönni.
Nem bántásnak írtam amit írtam,hanem csak a leírtak alapján segítő jelleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!