Van olyan, aki "se veled, se nélküled" párkapcsolatban él?
Figyelt kérdés
Nem is, hogy se veled, se nélküled, de van amikor a párom elviselhetetlenül viselkedik.Ez nagyon ritka, nem tudom miért jön nála ez elő.Ilyenkor tudnám őt otthagyni, de még sem teszem, nem birnám nélküle.2009. aug. 24. 12:27
1/4 anonim válasza:
Az iyen kapcsolatok csak szenvedések, és előbb utóbb vége lesz.. Csak nem mindegy meddig megyünk el, ha tudom hogy ez így nem működőképes akkor be kell fejezni, itt a felelősség benne. Nem pedig mindenáron változást kicsikarni egy szar helyzetben. El lehet válni úgyis, hogy figyelj drágám, nagyon szeretlek, de már ez köztünk nem megy, nem vagyunk ezért meg azért összevalók, változtatni te sem tudsz én sem akarok ( mert vagy úgy szeretünk valakit ahogy van, vagy ne szeressük, önzőségből, hogy a saját képünkre formáljuk) és azt zeretném, hogy amíg még normálisan be tudjuk fejezni, addig fejezzük be, és ne várjuk meg míg qurvaanyázunk és örületbe kergetjük egymást. Mert ugye ezek a nem egymáshoz valóság tökéletes jelei.
4/4 anonim válasza:
olvass és tánulj,( a fenti link)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!