Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék nyugodtabb és hogy bizzak a barátnőmben?
Olvass önismereti könyveket, nézz előadásokat vagy keress fel egy pszichológust. Neked kell magadon dolgozni, hogy az önbizalomhiányod elmúljon. Utána majd alakul a kapcsolatod is.
Ajánlom olvasásra mindenkinek, aki önbizalomhiánnyal küszködik: Marisa Peer: Rendíthetetlen önbizalom.
A kapcsoaltunk elején én is full ideg voltam, szakítani akartam a párommal, mert nem bíztam benne teljesen. Előttem fűvel-fával lefeküdt, és egy csaj is ott volt a fesztiválon, ahová ment, akire előttem hajtott. Sőt, idő közben si irkált neki a csaj, mert tudta, hogy megy amjd barátom.. Gondolhatom, mit éreztem. Én nem mentem, emrt még friss volt a kapcsolat, már komolyan úgy voltam, hogy szakítok inkább.
De aztán mondta valaki, hogy ha meg akar csalni valaki, akkor megcsal, ha a szoknyáján ülsz... Nem ilyeneken fog múlni. Ez a hozzáállás segített és segít azóta is.
Egyébként ennek már több, mint 5 éve, együtt vagyunk, a fezstiválon meg mindig keresett, hívott, össze is futottunk, szóval felépült a bizalmam idővel.
Mostanában sajnos kicsit rosszabbul áll a szénánk és hajlmaos vagyok elfelejtkezni és újra előjött belőlem ez az évek után, de pont ezért, mert perpill gyengének érzem a dolgot. Újra melékeztetnem kell magamat, mitől érzem azt, amit, miért vagyok féltékeny. A kiváltó okon kell dolgozni neked is.
A barátnőd a fentiből nem derült ki, hogy csinált volna olyat, tehát gyanítom ez jobban szól rólad, mint róla. (Én is törlöm a keresési előményeimet. )
De te meg le is nyomozod ezek szerint. Tényleg vissza kell fognod magad, mert ez is rombolja szépen lassan akapcsolatot és mérgezed.. Meg fogja unni. 23 évesen meg nem is kell mindig otthon ülnie, össze nőve sem vagytok. Meg kell tanulni ezeket a helyén kezelni, - ami néha nehéz tudom-. De ezzel nem hogy nem előzöd meg azt, amitől félsz, hanem még rontassz is a dolgon.
Mint írtam, a kapcsolatotokat nem a barátnőd, hanm saját magad fogod elphaszni...
Ted a szívedre a kezed, és válaszolj arra, hogy te elbírnád-e viselni magadat a barátnőd helyében? Qrvára nem normális, hogy forntint szedsz, ha elmegy bulizni.. És kiábrándító de nagyon.
Ráadásul nem is adott soha okot neked ezekre a viselkedésekre, frontin, kutakodás, ne menjen el mert agyérgörcsöt kapsz... Mások is mondják hogy nem ribi.
Vedd már észremagad. Ez az első lépés. A második meg ott kezdődik, hogy hiába viselkedsz így, ha meg akar annyira csalni, úgy is meg fog... Így csak elcseszed a kapcsolaotokat, a saját beképzeld paráiddal meg *lyeségeiddel. Szomorú.
A telóját azért törli mert tudja hogy nézegeted. Valószínűleg oka van rá, ha nem lenne hagyná az előzményeket.
A füves csajjal pedig ne gondold hogy nem fognak elszívni egy spanglit. Akkor már lazábbak lesznek, jöhetnek a fiúk. Amíg te otthon idegeskedsz a nőddel ki tudja mit művelnek a pasik. Te úgyse tudod meg soha mi történt.
Akkor meg mit idegeskedsz. Vizen nem látszik a kacsanyom.
Én nem foglalkozom vele hogy a csajom mit csinál. Ha meg akarja magát dugatni akkor meg is fogja tenni mégha a pinájára teszem a kezem akkor is, bedugják neki az újjam között.
Ha nem szeret had menjen ha pedig szeret akkor nem fog megcsalni.
Btw ha frontint szedsz, valószínűleg eleve labilis vagy. Szorongásra, pánikbetegségre, egyéb mentális betegségre kaptad?
A te érdeked, hogy helyretedd magad belül. A frontin nem segít az ilyeneken, mert ettől te még mindig ugyanolyan féltékeny maradsz. Boncolgasd a kérdést magadban, miért vagy féltékeny és miért aggódsz KONKRÉTAN, vag írd le magadnak. Vagy szembesísd magad a ténynel, hogy ok nélkül betegesen féltékenykedni mennyire gázos dolog és hova fog vezetni. Nem zárhatod kalitkába az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!