Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már csak a szépsége vonz a barátnőmben?
"Ha elveszem még rosszabb lesz"
Most komolyan...tényleg el akarod venni?
Minek gyötritek egymást?
Láthatóan egyikőtök se meri kimondani, hogy hagyjuk a fäszba az egészet.
Pedig hidd el, igazi lelki felüdülés lenne mind a kettőtöknek.
3-assal egyezek. Én is hasonlóan viselkedtem, mikor a fiú már nem érdekelt kb. egyáltalán (de mondjuk én nem voltam szándékosan szemét vele, nem sértegettem). Gondoltam is mindig magamban, hogy vicces mennyire nem vagyok az igazi önmagam vele, mármint alapból egy életvidám, bolondos, energikus, viccelődő lány vagyok, vele pedig csak hallgattam, meg kedvtelen voltam, mert nem volt kedvem hozzá
21/L
már az elején kellettek volna következmények ha valóban indokolatlanul viselkedik így,nem pedig elnézni neki,vagy a szőnyeg alá söpörni és főleg nem lenyelni.
azzal ilyen az ember akivel megteheti.
ő pedig megszimatolta a konfliktus elkerülése,hiszti elkerülése,dugás megvonás nyugtázása miatt kialakult papucs éned.
ha pedig ezt megérzi egy ilyen fajta,akkor annyi,nem tekint többet férfinak,ezért nem fekszik le veled.
ezért inkább veszekedj vele egy olyat hogy sírjon,bömböljön,szakítást üvöltözzön,de nyerd te a vitát,keményen a helyére kell tenned.
aztán ha lehiggadt akkor úgy fog szopni dugni mint a nyúl.
sajna az ilyen típusnak ez kell,hogy megmozduljon az adrenalinja,mert csak ez izgatja fel,mozdítja ki a komfortból,a nagyjelenet havi 1x.
meg persze neked is meg kell ismerned őt ha meg akarod tartani,hogy ő ilyen,erre gerjed és kiegyensúlyozott nyugis kapcsolatról vele ne is álmodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!