Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha már csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha már csak a szépsége vonz a barátnőmben?

Figyelt kérdés
Jó ez persze nem teljesen így van, de az utóbbi hónapokba olyan szintű leszarom üzemmódba kapcsolt, hogy az hihetetlen. Lehet ez valami önbeteljesítő jóslat volt mert régebben mondogatta, hogy Őt csak a külseje miatt szeretik, én is csak azért biztos és nem értékelem őt stb. Nos ez régen pont nem így volt, mert nagyon aranyos, vicces lány volt és tökéletesen elvoltunk. Egy ideje viselkedik kibírhatatlanul már szinte alig van egy kedves szava. Hisztizik, sérteget és a legkisebb apróságból is ügyet csinál, 2-3 hetente tudom csak rávenni a dugásra ami miatt én is teljesen kikészülök. Ott fekszik mellettem én majd meghalok úgy kívánom, de nem engedi csak besértődik. Állítólag neki ennyi elég ezt értsem meg (pedig ennyire rossz nem lehetek), meg ő nem egy "szexbaba" stb. A fejébe vett valami hülyeséget, lehet el akar üldözni? Nem csalhat meg elvileg mert már lenyomoztam elég alaposan, facebookját is meg minden és semmi gyanúsat nem találtam de aztán ki tudja... Régen nem volt ilyen. Most bunkó és flegma, idegeskedik mindenen és hiába kérdezem mi a baj nem mondja el csak még idegesebb lesz. Már nem is aggódom mi van, annyira ellökött magától. Hónapok óta ilyen, azelőtt meg majd kicsattant. És nem hiszem, hogy rosszul csinálnék bármit is, hiszen mindent megpróbálok, hogy boldog legyen. Legalábbis eddig így volt de hiába. Nem akarok kombinálni de az anyja is ilyen és nem csak a szépségükben hasonlítanak mert Ő is egyszer mézes mázos máskor meg házisárkány. Ez most már mindig így lesz ez a normális? Ha elveszem még rosszabb lesz?
2017. aug. 18. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ugyan írd már le majd a fejleményeket légyszives
2017. aug. 19. 01:21
 12/14 anonim ***** válasza:

"és hiába kérdezem mi a baj nem mondja el csak még idegesebb lesz."

Node hát már elmondta, csezmeg:"Lehet ez valami önbeteljesítő jóslat volt mert régebben mondogatta, hogy Őt csak a külseje miatt szeretik, én is csak azért biztos..."

Ő így gondolja, tehát ennek így is kell lennie. Meg is valósítja szépen, hogy csak dekorációs elemként funkcionáljon melletted.

T'od... van egy afféle aranyköpés, hogy "kellő akarattal és kitartással az ember valóra válthatja az álmait". Nnomost, ez egyfelől nem igaz, mert MINDIG valóra váltja.Ki többé, ki kevésbé, de mindig.

Másfelől meg arra nem gondol senki, hogy ez a mondás épp úgy igaz a rémálmokra is!

Nno, ez a "szabály" működik a barátnődnél.

És hogy mi lenne a megoldás, azt is elmondta: "...én is csak azért biztos és nem értékelem őt stb."

Hát értékeld!

Tedd föl neki a nagy kérdést, hogy mit értékelj rajta... aztán válaszolj neki a legjobb tudásod szerint: Nem felelt meg, megfelelt, jól megfelelt.

Nem kell félni se a szidástól, de a dicsérettől sem.

2017. aug. 19. 08:25
 13/14 anonim ***** válasza:
És mindezt csak azért, mert szép. Ha meghízott volna melletted vagy nem lenne olyan szép, akkor azon agyalnál hogyan szakíts. Ez olyan lehangoló....
2017. aug. 19. 09:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy papucs... Nem gáz ám rendesnek lenni valakivel, mégis minek kéne sárba döngölni mert ilyen típus blabla.. Ez nem jelenti azt hogy ilyen típus lenne higgyétek el, csak már szeretne szakítani, és az oka csak annyi hogy nem szeret eléggé. Tudod ha valaki nem szeret bele a másikba, akkor az nem akarja majd folytatni egy idô után a kapcsit. És nem azért mert bárki is szemét lett volna, vagy mert elrontottátok volna, ez az egyszerű oka, hogy nem szeret. Tudjátok vannak akik százszor nagyobb dolgokon is összevesznek, és mégis életük végéig együtt vannak. Csak azon kell elgondolkozni te milyet szeretnél, aki szeret, vagy aki látni se akar. Ne küzdj olyanért aki nem akar téged, biztos nem egy ilyen kapcsolatban kínlódva szeretnél megöregedni.
2017. aug. 19. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!